Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Tam anlamıyla diye bir şey yok. Dizi akgezenler ile savaşmaktan ibaret değil değil. 5. sezon sonunda sağlam bir savaş sahneleri var ama oradan sonra da sürekli bulunmuyorlar dizide, bazı bölümlerde oluyor onların sahneleri.

Reactions: DarkLegenD
Ortam müsait değil, gülemiyorum, sonra hesaplaşırız.

Reactions: MasacRE
Ben bu @DarkLegenD den gitgide ümidimi kesiyorum Şerlok beyciğim, zevksiz gelmiş zevksiz gidecek bu arkadaş

Entel dedik, güzel güzel yakıştırmalar yaptık ama tam bir sanat düşmanı çıktı. Sanatseverler konseyi başkanı saygıdeğer adaşım @MEnes bu sanat düşmanı arkadaş hakkında son kararı versin.

Bu arkadaşa diyecek herhangi bir sözüm yok. Kendisini kendisiyle baş başa bırakıyorum...

Daha önce @Çiğdem e de demiştim. GoT izleyip de seksten başka bir şey yok diyen insanın aklı fikri oradadır, sadece o sahneleri görüyordur. Başka izahı yok bu durumun
Bunun aynı yorumları çok yaptım ilk sezondan bende oyüzden izlemeyi bırakmıştım ve romanını okuyan birisi olarak bune demiştim
Dizide başka hiçbirşey yok gidin şey izleyin bunu dizi diye nasıl koymuslar diye gitmiştim
@xemrexxx @dreamy @Forumdash

İkinizi kınıyorum
Her diziye bok atın ama buna değil. Bakın sansürsüz yazdım ki ciddiyetimi anlayın diye @MasacRE #diren

Diğer sezonlar düzeliyordur belki ama ilk sezonu tamamlayabilmek çok zordu ?A
@DarkLegenD @MasacRE @xemrexxx
Sex sahneleri bir Spartacus değil
İzlediniz mi bilemem ama ikisi de aynı dönem yayınlandı ve Spartacus daha beterdi
Buradaki sex sahnelerini abartı değil sadece insanların abartması.

Neyse siz seneye başladiğiniz da bana da haber edin ben yine izlerim
Şimdi başlasam yetişemem sezon sarkar

Reactions: Çiğdem
İzlemedim
Birde @xemrexxx in sensesimi nedir onda da başka detay yok foto video atıp duruyordu bir ara
@DarkLegenD

İzlemedim
Birde @xemrexxx in sensesimi nedir onda da başka detay yok foto video atıp duruyordu bir ara
@DarkLegenD
Sense'i savunamam orada senaryo bulamadıkça seviştiriyorlardı gereksizce
Zaten senarist travesti
Eşcinsel odaklı bi diziydi. Ama GOT alakası yok önyargınızla
@DarkLegenD