4. sezon ilk iki bölümü izledim, dizi çok ergenik olmuş.4.Sezonu izledim 5 kaldı bu seferde6.Sezon çıkmadan 5 i bitirelim işte birlikte izleyelim
Sanırım ocak yada şubatta oynayacak
4.Sezonu izledim 5 kaldı bu seferde6.Sezon çıkmadan 5 i bitirelim işte birlikte izleyelim
Betty nin annesi Alice Cooper teyzem de ben de iş bitmemiş dedi @Çiğdem- @serhatt @Dosi @vadikızı örnek alın4. sezon ilk iki bölümü izledim, dizi çok ergenik olmuş.
Jasper’ı birinin öldürmesini bekliyorum sabırla.
Aman ben böyle havayla kaç mekana giriyorum herkeslerin nutku tutuluyorBetty nin annesi Alice Cooper teyzem de ben de iş bitmemiş dedi @Çiğdem- @serhatt @Dosi @vadikızı örnek alın@mrt-06 @destere @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt @Harunnn60 @kerem @ozmoturk @Billy Kane @Maskeli Fedai @MasacRE- @DarkLegenD
Sen ciplak gitsen de bişi olmaz'Aman ben böyle havayla kaç mekana giriyorum herkeslerin nutku tutuluyor
İnek de çok komikFringe 1x10
Son 2 bölümdür olaylar arasındaki bağlantıyı açıklamaya başladılar. Özellikle bu bölüm çok sürükleyiciydi.
Şu Mr. Jones, Olivia'yı istediğini söyleyince Nina Sharp'ın isteğini yerine getiriyor sanmıştım ama kadının Oliva'nın kaçırıldığını bilmemesi bunu çürüttü. Rol yapmış da olabilir ama bana gerçekçi geldi. Mr. Jones'un geçmişe gidip ne yapacağı ve Oliva'yla ne gibi bir işi olduğu bu bölümde cevaplanmadı. Diğer bölüme bekliyorum.
Nina Sharp da John ve Oliva'nın anılarının karıştığını öğrendi, Mr. Jones ile bir anlaşmaya gidebilir mi?
Bu bölümde dizi bambaşka boyuta girdi. Artık uzay-zaman sürekliliği vs. buna değinmeleri ve dizide işlemelerini sevdim.Bishop meğer oğlu için zaman makinesi yapmış bunu geç de olsa hatırladı.
Bir de Dr. Bishop ile Astrid'in konuşmaları fazla komik değil mi ya
Bu dizi Heroes'a çok benziyor, sanki bilime dayandırılmış hali. Zamanda yolculuk, duvardan geçebilme falan@xemrexxx
O inek ne işe yarıyor anlamadım hala sadece sütü için mi oradaİnek de çok komik
Astrid ve Walter A 3 . Ortak işte 'O inek ne işe yarıyor anlamadım hala sadece sütü için mi orada
50'li yıllarda bir kadının (Mrs. Maisel) hayatını ve komedyen olma hikayesini anlatıyor. Hem dramı hem komediyi güzel harmanlamış gerçekten.@dreamy konusu ne
The Marvelous Mrs. Maisel 1x2 @Harunnn60 @Çiğdem- biriniz konusunu açabilir misiniz
Uzuuun zamandır izlemeyi düşünüyordum. İki bölüm izledim, ilk bölüme nazaran ikinci bölüm daha iyiydi. Özellikle başrolün oyunculuğu harika zaten ödüllerde de baya ön planda.
İlk iki bölümde pek bir olay olmasa da Midge'in terk edilmesinden sonra olaylar açıldı ve senaryo yolunu buldu. En sevdiğim karakter Midge'ten sonra Abe.Joel'e bakışları
Midge ve şu ilk bölümün sonundaki adam sevgili olacaklar kesin.
@xemrexxx e önce soralım o biliyorsa tuhaf, bilmiyorsa normal dizidir@dreamy konusu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?