Aaa tövbe estafurullah iyiki bunla fazla ortak dizimiz yok neleri izliyorkız medici masters of florence in ilk 6 bölümü bitti 2 bölüm kaldı senin devlet gibi adam dediğin oğlanın oyunculuğu @destere ile @Çiğdem- in bayıldığı Tuba büyüküstün seviyesinde 😱 sadece görüntü var .ss
ay neyse bu sefer metresleri iyi seçmişler medicide özellikle şu ablamızpek bir asil
ay neyse izleyicinin favorisi bu çift olmuş sarı sarı biz hiç sevmeyik zaten kız öldü herhalde bu oğlan için içe şeytan kaçmalı damien dizisini izleyen çiğdem in büyüleri.ss
veee sean bean klasiği 8.bölümde ölerek şaşırtmamış@cookies @Aserat @xBUGRAx @Ahmed @Yiğitt @Harunnn60 @Dosi @vadikızı @kerem @ozmoturk @mrt-06
Neyi var kız daha geçen sene sarı oğlanın içine neresinden şeytan kaçtı diye Damien dizisini piksel piksel dondurup izliyordun öteki oğlanın zaten teen wolf originals VB. Tum dizilerini izlemişsin kıvırma şimdi.ss kızlara gelince onlar lAaa tövbe estafurullah iyiki bunla fazla ortak dizimiz yok neleri izliyor@destere @Harunnn60 @MasacRE-
Elimde bıçak dayandım kapısına, gebertmeden bırakmamNeyi var kız daha geçen sene sarı oğlanın içine neresinden şeytan kaçtı diye Damien dizisini piksel piksel dondurup izliyordun öteki oğlanın zaten teen wolf originals VB. Tum dizilerini izlemişsin kıvırma şimdi.ss kızlara gelince onlar l
Güzel diye hasetinden dizilerini izlediysen bile hatirlamazsin neyse seni @MasacRE- ve @serhatt A havale ediyorum umarım @Harunnn60 ile @destere gelmeden ümüğünü sıkarlar artık da kurtuluruz
O dizilerde bir kurgu vardı bunda tek şey görünüyorNeyi var kız daha geçen sene sarı oğlanın içine neresinden şeytan kaçtı diye Damien dizisini piksel piksel dondurup izliyordun öteki oğlanın zaten teen wolf originals VB. Tum dizilerini izlemişsin kıvırma şimdi.ss kızlara gelince onlar l
Güzel diye hasetinden dizilerini izlediysen bile hatirlamazsin neyse seni @MasacRE- ve @serhatt A havale ediyorum umarım @Harunnn60 ile @destere gelmeden ümüğünü sıkarlar artık da kurtuluruz
NeyO dizilerde bir kurgu vardı bunda tek şey görünüyor
Resmen imana geldin 😱 htgawm- this is us- heroes simdi de fringe 😱 @Çiğdem- @destere @serhatt @Harunnn60 ornek alinFringe 1x1
İlk bölüm biraz uzundu sıkıldım ama ileriki bölümler için umut verdi.Sadece her bölüm farklı olay işleniyormuş o biraz sıkıntı. Biraz daha izleyip devam edip etmeyeceğime karar veririm.
BanalResmen imana geldin 😱 htgawm- this is us- heroes simdi de fringe 😱 @Çiğdem- @destere @serhatt @Harunnn60 ornek alin
Dizi zevklerimiz benziyor demek kiResmen imana geldin 😱 htgawm- this is us- heroes simdi de fringe 😱 @Çiğdem- @destere @serhatt @Harunnn60 ornek alin
8.bölümdeyim
Sanırım ocak yada şubatta oynayacak6.sezon onayı da almis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?