Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Game of Thrones 1x7
İlk sezonu biraz ağır geçiyor ki geçmek zorunda. Karakterleri tanımak ve kim neyin nesi çözmek gerek. Dizide bunu aktarıyor. Ned Stark'ın yavaş yavaş gideceğini bilmek üzüyor :/
(2. izleyişim baştan)

Heroes 2x5

Hikaye yavaş yavaş rayına oturuyor. Bu sezon gizem daha da çok ön planda. Karakterler yine dört bir tarafta olduğu için olaylar fazla ve yollarının kesişmesi için insanın bölümleri peş peşe izleyesi geliyor. Tek sıkıntı yeni gelen kararkterlere pek alışamamam.

Heroes 2x10

Maya ve Mohinder ne sinir ya
@xemrexxx

Maya'nın Sylar'a inanıp kardeşini öylece satması hiç hoş bir şey değildi, ya da senaristlerin hatası da diyebiliriz her şeyi bir anda oldu bittiye getirmişler. Bakalım Alijandro'yu Sylar'ın öldürdüğünü anlayınca ne yapacak.

Mohinder da şirkete inanıyor hadi hayırlısı ama hala şirketi çözemedim ben ya. Son bölümde inşallah her olayı güzelce toparlarlar.

Medici masters of Florence 2. Sezonu başladı bu vesileyle da vinci's demons dizisini kinadim mediciler 2 sap kardeş değil 3 kardesmis bir de güzeller güzeli Bianca varmış resimde gözü cikasica @serhatt in göz koyduğu ortada oturan parlağın arkasındaki kırmızılı kız oluyor kendisi
şu arkadaki 5 li yanciliktan başka rolleri yok gibi
sean bean burada da 8 . Bolumdr ölecek herhalde
@bazinga @yatutarsa

Bu da ölür herhalde @mrt-06 olsa yas tutardı severdi oğlanı ne de olsa parlakçi başı @Çiğdem- in kardeşi
@Dosi @vadikızı @Yiğitt @Ahmed @ozmoturk @MasacRE- @MEnes @cookies @DarkLegenD @Billy Kane @Maskeli Fedai @turkuazz @ozgur2113

Son düzenleme:
HEPSİ BİRBİRİNDEN BETER ÇİRKİN,HİÇ BEĞENMEDİM

Bu adamın Gwen’e aşık olduğu gerçeği...

Evet bi daha söylüyorum iğrenççç
kız medici masters of florence in ilk 6 bölümü bitti 2 bölüm kaldı senin devlet gibi adam dediğin oğlanın oyunculuğu @destere ile @Çiğdem- in bayıldığı Tuba büyüküstün seviyesinde 😱 sadece görüntü var .ss

ay neyse bu sefer metresleri iyi seçmişler medicide özellikle şu ablamızpek bir asil

ay neyse izleyicinin favorisi bu çift olmuş sarı sarı biz hiç sevmeyik zaten kız öldü herhalde bu oğlan için içe şeytan kaçmalı damien dizisini izleyen çiğdem in büyüleri.ss

veee sean bean klasiği 8.bölümde ölerek şaşırtmamış
@cookies @Aserat @xBUGRAx @Ahmed @Yiğitt @Harunnn60 @Dosi @vadikızı @kerem @ozmoturk @mrt-06

tam görüntü lazım