Tüm cinayetli diziler toplansa bir MerKer'li UTC etmez.Onlar da snn gibi kaknem
Tüm cinayetli diziler toplansa bir MerKer'li UTC etmez.Onlar da snn gibi kaknem
bahsettiğin buysa beni etiketlememişsin o gün ama başka yerde paylaşmıştın MS deydi sanırımla elite ı izlediniz mi 8 bölümcük ilk sezonu tamamı yayınlanmışbig little lies gibi biraz biraz htgawm gibi biraz gossip girl gibi ortaya karışık bir ispanyol dizisi olmuş @Ozan @Aserat @Tolstoyevski vb. overrop dizisi la casa del papelden çok oyuncu var diye ön yargılı yaklaşmıştım ama gayet iyi çıktı herkesin ilgisini çekebilecek sahneler var@ozmoturk @Billy Kane @MEnes @Sherlock @vadikızı @Dosi @Bully @Yiğitt @Ahmed @DarkLegenD
şimdi deniz marulu @denizz19 tanıtımı anlamaz diye müziklisi
oradaki posterdi bu videosubahsettiğin buysa beni etiketlememişsin o gün ama başka yerde paylaşmıştın MS deydi sanırım
big little lies a benziyorsa izlerim ama yalan söylemiyorsan tabioradaki posterdi bu videosuee ne diyon izlicen mi 8 bölümcük zaten bir günde ezersin totonla
big little lies ama pretty little liars gibi lisede geçiyorbig little lies a benziyorsa izlerim ama yalan söylemiyorsan tabi
daha bizim dizi duruyor bizim dizimiz bitsin sonra @Çiğdem- le bir göz atarız bunabig little lies ama pretty little liars gibi lisede geçiyorben7.bölümü izliyom şimdi 8. izleyip sezonu bitiririm bu gece spoi yememek için izle hemen
sen clique yi izledin mi 6 bölümcük o dadaha bizim dizi duruyor bizim dizimiz bitsin sonra @Çiğdem- le bir göz atarız buna
sen clique yi izledin mi 6 bölümcük o daizlesen 10 üzerinden 105 verirsin
özellikle şundan kalite fışkırıyor
çiğdemler serhatlar yüklenmiştir diziye 0 basmıştırimdb si 7 point kurtarmaz
çiğdemler serhatlar yüklenmiştir diziye 0 basmıştır
bu sen oluyorsun bence
Heroes mu heroes reborn mu
Yok Heroes. Önceden başlayıp 19 da mı ne bırakmıştım, Bir daha başladım. Zaten 4 sezon yeter bana.Heroes mu heroes reborn muevet izledim süperdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?