ona sen meraklısını baya @Harunnn60 şeyi kırılmış hatta senin yüzünden @kerem öyle dedi çocuk tedavideymişOnu al bi tarafına
ona sen meraklısını baya @Harunnn60 şeyi kırılmış hatta senin yüzünden @kerem öyle dedi çocuk tedavideymişOnu al bi tarafına
Geçmişler olsunona sen meraklısını baya @Harunnn60 şeyi kırılmış hatta senin yüzünden @kerem öyle dedi çocuk tedavideymiş@cookies @Çiğdem-
Senin yerine gerçek hayatta kimleri koyuyorum da neler yapıyorum görüyor musunBu gidişle de hiç bir zaman göremiyeceksin
MukadderatSenin yerine gerçek hayatta kimleri koyuyorum da neler yapıyorum görüyor musun
Bu arada arka planda eniştenle konuşmalarımız devam ediyorMukadderat
Bu diziyi izlemeyi düşünüyordum ama sonra gelen eleştirileri yorumları okuyunca vazgeçtimthe rain ilk 2 bölüm :
tüm halkımı meydanlara davet ediyorum aman yanlış oldu tüm THE 100 izleyicilerini bu diziyi izlemeye davet ediyorum @Çiğdem- @destere @mrt-06 @turkuazz bir de @MelankoliK mi @gözlemci mi ne vardı
@cookies sana bu dizideki esas kızın kardeşini alalım hem @serhatt a göre daha genç daha kaliteli mal hem de daha edeplidir@Dosi gillerin oralardan kendisi zati
Ekli dosyayı görüntüle 60857 Ekli dosyayı görüntüle 60858 Ekli dosyayı görüntüle 60859
@dizi kolik @MasacRE- ve @Bully nin çağatayı da fotoda oğlanın önünü kapamaya çalışmış utanmadan.ss
Ekli dosyayı görüntüle 60860
keşke bu dizideki gibi virüs yayıp geberten yağmur yağsa da @sokak sanati @Billy Kane @denizz19 @vadikızı @ozgur2113 @Aserat @xBUGRAx ten falan kurtulsak.ss
sen diyince baktım konusu nedir diye korku sahneleri falan varmış benlik değil yani @Çiğdem- ve @mrt-06 bakabilir amaBu diziyi izlemeyi düşünüyordum ama sonra gelen eleştirileri yorumları okuyunca vazgeçtimThe 100'e benzettiğine göre doğru karar vermişim
Sen Castle Rock'u izliyor musun onu söyle bırak bunları
@Çiğdem- @mrt-06 gelin izleyelim beraber o zaman, hem siz de kırk yılın başı iyi bir dizi izlemiş olursunuz
Bu dizinin konusu ne @xemrexxx ?the rain ilk 2 bölüm :
tüm halkımı meydanlara davet ediyorum aman yanlış oldu tüm THE 100 izleyicilerini bu diziyi izlemeye davet ediyorum @Çiğdem- @destere @mrt-06 @turkuazz bir de @MelankoliK mi @gözlemci mi ne vardı
@cookies sana bu dizideki esas kızın kardeşini alalım hem @serhatt a göre daha genç daha kaliteli mal hem de daha edeplidir@Dosi gillerin oralardan kendisi zati
Ekli dosyayı görüntüle 60857 Ekli dosyayı görüntüle 60858 Ekli dosyayı görüntüle 60859
@dizi kolik @MasacRE- ve @Bully nin çağatayı da fotoda oğlanın önünü kapamaya çalışmış utanmadan.ss
Ekli dosyayı görüntüle 60860
keşke bu dizideki gibi virüs yayıp geberten yağmur yağsa da @sokak sanati @Billy Kane @denizz19 @vadikızı @ozgur2113 @Aserat @xBUGRAx ten falan kurtulsak.ss
The 100 un İlk 2 sezonunu öneririmBu dizinin konusu ne @xemrexxx ?
Bu arada The 100 ü indirdim başlayacağım. Önerir misin?
Senin dizilerin izlenmez değişik oscar gemili filmlerin geldi aklıma 😕😕😕 @mrt-06@Çiğdem- @mrt-06 gelin izleyelim beraber o zaman, hem siz de kırk yılın başı iyi bir dizi izlemiş olursunuz
Çiğdem aç konusunu bir işe yara
https://m.imdb.com/title/tt6548228/?ref=m_nv_sr_3
Aman izlemeyin size dizi söyleyende kabahat zevksiz geldiniz zevksiz gideceksiniz abla kardeş
Ölülerin yıkandığı tezgahTeneşir ne demekBen sana gelmek istiyorum
O tezgahta senle neler yapardık nelerÖlülerin yıkandığı tezgah
Kadro fena değilmiş Lost'taki herif de var.@Çiğdem- @mrt-06 gelin izleyelim beraber o zaman, hem siz de kırk yılın başı iyi bir dizi izlemiş olursunuz
Çiğdem aç konusunu bir işe yara
https://m.imdb.com/title/tt6548228/?ref=m_nv_sr_3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?