Kopartsın da hepimiz rahatlayalım,hep bu tehditle nereye kadarHaruna kayışlarımı kopartacaksın ayoll
Kopartsın da hepimiz rahatlayalım,hep bu tehditle nereye kadarHaruna kayışlarımı kopartacaksın ayoll
Hepiniz göndereyim Desterenin yanına 3unuzle de sevişir çocukKopartsın da hepimiz rahatlayalım,hep bu tehditle nereye kadar
İyyy pusler davulcusu.ssSözleşmene kıl büyütme şartnamesini koydun heraldeYoksa almazdın
gitmemişmiydin sen defol mezarınaHepiniz göndereyim Desterenin yanına 3unuzle de sevişir çocuk
condor dizisine başladım bu abinin brendan fraser odluğunu anca farkedebildim 😱 nereden nereye diyor insan bir de @Çiğdem- lle @bazinga utanmadan 26 yaşındayız diyorlar onlara da cevabım spoi içindecehennemin dibine git
Bunların ikisi aynı kişi mi 😱condor dizisine başladım bu abinin brendan fraser odluğunu anca farkedebildim 😱 nereden nereye diyor insan bir de @Çiğdem- lle @bazinga utanmadan 26 yaşındayız diyorlar onlara da cevabım spoi içinde
Ekli dosyayı görüntüle 59997 Ekli dosyayı görüntüle 59998
@Harunnn60 @yatutarsa @cookies @vadikızı @Dosi @S.G.A.T. @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @gözlemci @MasacRE- @MEnes @Forumdash @Ahmed @DarkLegenD
dolar bile böyle değer kazanmadıcondor dizisine başladım bu abinin brendan fraser odluğunu anca farkedebildim 😱 nereden nereye diyor insan bir de @Çiğdem- lle @bazinga utanmadan 26 yaşındayız diyorlar onlara da cevabım spoi içinde
@Harunnn60 @yatutarsa @cookies @vadikızı @Dosi @S.G.A.T. @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @gözlemci @MasacRE- @MEnes @Forumdash @Ahmed @DarkLegenD
Hahah Aaa yine bulmuş tuhaf ve kendisinden başkasının izlemediği diziyicondor dizisine başladım bu abinin brendan fraser odluğunu anca farkedebildim 😱 nereden nereye diyor insan bir de @Çiğdem- lle @bazinga utanmadan 26 yaşındayız diyorlar onlara da cevabım spoi içinde
Sen de seversin kız mumya filmlerindeki sarışın adam
Aaa bir tane Mumya vardı çocukken korkuma ilzyemeiyordum Atv çok veriyor ara sıra onu diyorsun sanırımSen de seversin kız mumya filmlerindeki sarışın adam
aaa hayret sen sarışın parlaklı fantastik işleri severdinAaa bir tane Mumya vardı çocukken korkuma ilzyemeiyordum Atv çok veriyor ara sıra onu diyorsun sanırım
Aaa evet ama nedense o filmden korkuyorum çocukluk fobim oda ayrı tuhaf fantastik dısı izlemeyen birisi olarakaaa hayret sen sarışın parlaklı fantastik işleri severdin
Ooo sende döndün demekRome 2x2
İlk sezonuna göre kalite düşmüş. Sezar ölünce konu kalmadı gibi.
How Get Away Murder 1x12 Sezon finali
Daha önce indirmiş olduğum, bilgisayarımda izlenmeyi bekleyen bir diziydi. İyi ki başlamışım. Sezon finali merak uyandırıcıydı.
Döndüm evet öyle derdiOoo sende döndün demekRahmetli @destere olsa yine dalga geçerdi senle 1 yılkı mesajıma şimdi cevap verecek diye ama rahmetli oldu
Yok ayoll geberdiDöndüm evet öyle derdiöyle oluyor maalesef devamlı giremiyorum.
Destere nerede tatile mi gitti yine?
Bir şey olmaz ona, döner yineYok ayoll geberdiCenazesine uğrada bir fatiha oku burada
https://fav10.net/forum/threads/desterenin-cenaze-töreni-fav10-Özel.279125/
Hahha kötümü demek istiyorsunBir şey olmaz ona, döner yine
Yok canım en sevdiğim üyelerdendi kendisi. Ne güzel diziler öneriyordu.Hahha kötümü demek istiyorsunSadece sapıktı okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?