kız yanlız dizide o işsiz güçsüz biriOrtadaki diğer ikisinden daha iyi
kız yanlız dizide o işsiz güçsüz biriOrtadaki diğer ikisinden daha iyi
Alacam demedim ama para sıkıntı değilkız yanlız dizide o işsiz güçsüz biri
Bana hiçbir şey bu dandik CW dizilerini izletemez
Aaa sen şu Kütüğe bak hele
Malum sahneler için başka siteler var, onlar için bu dizilere katlanacak değilizAaa sen şu Kütüğe bak hele
kız onlar da engelleniyormuşMalum sahneler için başka siteler var, onlar için bu dizilere katlanacak değiliz
Dünyanın en iyi fantastik dizileri CW deMalum sahneler için başka siteler var, onlar için bu dizilere katlanacak değiliz
Birçok Vpn'i engellemişler, dün @Forumdash da çıldırıyordukız onlar da engelleniyormuş
Zevksizlikte zirvesin resmen
Aaa ben çocuktum Supernatural vardı olgunlaştık hala var dünyanın en iyi dizisi çocuklarımlada izleyecem inş yeni bölümleriZevksizlikte zirvesin resmen
Ben çocukken Arka Sokaklar vardı, hala da var. O da Türkiye'nin en iyi dizisi o zaman bu mantıklaAaa ben çocuktum Supernatural vardı olgunlaştık hala var dünyanın en iyi dizisi çocuklarımlada izleyecem inş yeni bölümleri@xemrexxx
En iyisi demede @pompy yatağının altına bomba koysunBen çocukken Arka Sokaklar vardı, hala da var. O da Türkiye'nin en iyi dizisi o zaman bu mantıkla
İlkin subat deniliyordu ama Nisan ayında baslayacakmış diziAaa @turkuazz Şubat diyorduBunun son sezonunu izlemedim başlamadan bakmak zorundayım eğer bakamadan yeni sezon gelirse diziyi bırakmam gerekicek
24 Nisanmıs mayıs diyelim biz onaİlkin subat deniliyordu ama Nisan ayında baslayacakmış dizi
Bu daha iyi aslında bu şekilde 5.sezona yetişirsin24 Nisanmıs mayıs diyelim biz onaAma son sezonu izlemem için bence iyi olmuş uzatmalarıThe Originalsta o civarlar başlar
Aaa zamaında izlemedim şimdi üşeniyorum ama bir başlasam bir çırpıda izlerimBu daha iyi aslında bu şekilde 5.sezona yetişirsinoriginalsinde Nisan da başlayacağı konuşuluyor
Ya sorma izlemeyince artık zor oluyor diziyi izlemekAaa zamaında izlemedim şimdi üşeniyorum ama bir başlasam bir çırpıda izlerim
Senle dizi yorumlamayı özledim Originals gelsede yorumlasak
Hhahaha Ayy sen gerçekten 1 numarasın cnmkız az kalsın unutuyordum
harrow 1.bölüm: forever ın fantastik olmayanı gibi adam yine adli tıpta çalışıyorbu sefer kötü şeyler yapmış grçmişte. karısı var boşanmışlar kızı ile sorunlu falan
point: 8.5
neyse size bir izleme nedeni verip kaçıyorum iyi haftalar herkese@Çiğdem- @destere @Yiğitt @yatutarsa @cookies @Ahmed @Thequeer @vadikızı @serhatt @YıldırıM @Forumdash @Dosi @kerem
Ekli dosyayı görüntüle 58823
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?