Dunyayı zaten kadınlar yönetiyorneyse kara cığım kara kara gözleriyle çözecek her şeyizaten bu bölüm de sarı teyzeyle çin başkanının korede soykırım yapmasını önledi resmen bir kahraman senle @Çiğdem- in oğlanlar gibi boş değil .ss
Dunyayı zaten kadınlar yönetiyorneyse kara cığım kara kara gözleriyle çözecek her şeyizaten bu bölüm de sarı teyzeyle çin başkanının korede soykırım yapmasını önledi resmen bir kahraman senle @Çiğdem- in oğlanlar gibi boş değil .ss
clinton teyze iyi bilir bu işi zaten theresa teyze ve merkel teyzeyle el ele verip dünyayı değiştireceklerDunyayı zaten kadınlar yönetiyorbeyonce run the world şarkısını boşa yapmadılar(illuminati konsey sırrıdır söyleme kimselere) fetönunde vardır arkasında bir kadınSarışın mi desem kilintin mi desem
last ship 3x9
vay anasını sayın seyiciler amerikada darbe oldu demek ki abd de darbe olması için kıyametin kopması 7 milyar insanın 5 milyarının ölmesi gerekiyormuş.başkan yardımcısı sarışın teyze öteki başkan yardımcısını ve başkan micheneri öldürdü yeni başkanı da esir aldı sokaklarda polisler-askerler dolanıyor. öte yandan sarı teyzemiz çinle işbilriği içinde amerikan donanmasına ait gemilerin koordinatlarını verdi ve batırttı. abd yi 5 e böldü. dizi başından beri trump cıydı ama bu sarı teyzeyle resmen hillary clintona laf sokmuşlar.ss neyse umudumuz kara, ortada dönen oyunları çözdü gerçi başkentte yalnız ama olsun
Ekli dosyayı görüntüle 51453
@Çiğdem- @Yiğitt ve @vadikızı nın denizci oğlanlarsa anca gemide dolansınlar tee okyanus ötesindeno değil de inşallah bu bölümü fetö amca izlememiştir.ss@eskici @cookies @Tolstoyevski @Aserat @Forumdash @destere @Harunnn60
@BesaleT sen diziyi bıraktın mı .ss
royals 2x3 sonunda türkçe dublajlı yüklemişler daha iyi olmuşhayırr ırkçı değilim buda bir dizi senaryosuymuş şimdi fark ettim haber falan paylaştın sandım bende
senin bu tuhaf dizilerinle hiç ilgilenmiyorum vlla @destere bunu izliyorsa gözümden düşer vllaroyals 2x3 sonunda türkçe dublajlı yüklemişler daha iyi olmuşneyse kız üçüz dingiller bir yardım edin ophelia ve eleanor a bakıyım @Yiğitt @vadikızı bakın şimdi ophelia nın talibi şu ikisi
Ekli dosyayı görüntüle 51554
bunlar da eleanor un talipleri
Ekli dosyayı görüntüle 51555
bunlar da @destere @cookies ve @eskici için
Ekli dosyayı görüntüle 51556 Ekli dosyayı görüntüle 51557
3 numarayi aldimroyals 2x3 sonunda türkçe dublajlı yüklemişler daha iyi olmuşneyse kız üçüz dingiller bir yardım edin ophelia ve eleanor a bakıyım @Yiğitt @vadikızı bakın şimdi ophelia nın talibi şu ikisi
Ekli dosyayı görüntüle 51554
bunlar da eleanor un talipleri
Ekli dosyayı görüntüle 51555
bunlar da @destere @cookies ve @eskici için
Ekli dosyayı görüntüle 51556 Ekli dosyayı görüntüle 51557
erkeklerden mi kadınlardan mı biraz açıklayıcı konuş3 numarayi aldim
memeleri beğenmedin mi 😱
Yok ben hazir isterim öyle ugrasamamne bileyim @destere oğlanları kesip budayıp kullanabiliyor belki sen de yapıyondur
hayır izlemiyorum ama fotoğraftaki o sarışın kız aklımı çeldi sanki
Benim listede vardı o. Heralde sen bu kadar övdüysen öne bunu çekerim.Shingeki No Kyojin
6,7,8,9,10,11,12,13,14,15
Ekli dosyayı görüntüle 51586
Yok böyle bir şey... Death Note'dan sonra bir daha böylesine bağımlı olacağımı sanmazdım ama oldum, izledikçe izleyesi geliyor lan insanın!
Death Note'u sevdiyseniz bunu hayli hayli seversiniz, üst düzey kaliteli bir destan. Tavsiye ederim @HeisenBerg @MEnes
9.6/10
Hangi dizi bu bee😱 😱 😱 resmen arka sokaklar sezon finali yaptı Dark Matter ay uzay istasyonu pattladı bütün şirketlere bağlı konsey üyeleri mefta 😱 ekip de içeride kaldı. Ishıda'nin yardımcısı çekik gözlü kız parlak oğlanı kaptırmamak için yeni çikolata kızı zehirledi ay çok totaldi@mrt-06 @Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60
https://twitter.com/x/status/776978952069976064
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?