Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Dunyayı zaten kadınlar yönetiyor
beyonce run the world şarkısını boşa yapmadılar(illuminati konsey sırrıdır söyleme kimselere) fetönunde vardır arkasında bir kadın
Sarışın mi desem kilintin mi desem

clinton teyze iyi bilir bu işi zaten theresa teyze ve merkel teyzeyle el ele verip dünyayı değiştirecekler

Hangi diziyi?

senin bu tuhaf dizilerinle hiç ilgilenmiyorum vlla @destere bunu izliyorsa gözümden düşer vlla

1x1, 1x2, 1x3, 1x4, 1x5

Sürekleyici, epik bir hikaye. Titanların (Dev) tıpkı TWD'deki zombiler gibi birden ortaya çıktığı ve insanları vahşice katlettiği uzak bir geleceğe dair bir direniş, mücadele öyküsü. İlk bölümün Son sahnesi müthiş duygusaldı. 4 ve 5.bölümlerde de gerilim arttı. Bakalım ilerleyen bölümlerde ne olacak, bir Death Note olmasa bile kalite çapı oldukça yüksek.

8.7/10

Shingeki No Kyojin
6,7,8,9,10,11,12,13,14,15

Yok böyle bir şey... Death Note'dan sonra bir daha böylesine bağımlı olacağımı sanmazdım ama oldum, izledikçe izleyesi geliyor lan insanın!
Death Note'u sevdiyseniz bunu hayli hayli seversiniz, üst düzey kaliteli bir destan. Tavsiye ederim @HeisenBerg @MEnes

9.6/10

Benim listede vardı o. Heralde sen bu kadar övdüysen öne bunu çekerim.
Ki Death Note'u 2 günde bitirmiştim.

Atlanta 1x1 1x2

8.8 IMDb puanı ve 90 eleştirmen puanı olunca insan beklentiye giriyor ama bomboş bir dizi. Komik değil, hikayesi ilgi çekici değil. Tamamen zaman kaybı.

5/10 4/10