TRT 1 Son Çıkış - Dizi Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
TRT1'in yeni ve iddialı dizisi Son Çıkış bu akşam 20.00'de yayın hayatına başlıyor.

Estet Film'in yapımcılığını üstleneceği diziyi Ayhan Özen yönetecek. İstanbul'un kenar bir mahallesinde başlayan hikayede, bir anlık hatanın yükünü omuzlayan Kenan (Furkan Palalı), Cesur (Tolga Güleç), ve Zeynep (Sultan Ulutaş) arasındaki olaylar hırs, tutku, pişmanlık dolu bir serüven ile ilerleyecek.

Dizi ile ilgili bölüm yorumlarını ve fragman paylaşımlarını bu konu altından yapabilirsiniz. Son Çıkış yeni bölümleriyle Cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında olacak.

trt1de-son-cikis-.jpg

Furkan Palalı'yı Kızılelma'dan sonra yine bir TRT 1 dizisinde izleyicinin karşısında. İyi bir dizi olacak gibi gözüküyor. İlk bölümünü izlemeyi düşünüyorum. Sonra izleyip izlemeyeceğim bu bölümden sonra artık. :)

Kaç gündür bu diziyi bekliyorum bugün izlicem.bakalım nasıl bir şeymiş.

11050096_919870144736099_3728104342588880244_n.jpg

Karşınızda bir kenar mahallesi ve çılgın gençleri. Gencin biri oturmuş, kağıda odaklanmış, bakıyor. Gencin biri dikilmiş, elleri cebinde, artist artist duruyor. Bizim Geniş Aile'nin Kütüğü de orada tabi, yanında üç kız. Hatta o kızlardan bir yanını kazıtmış. En arkada da "ne yapıyor bu" dercesine bir bakış atan bir genç.

Bu kareden anlaşılacağı üzere, bir yandan da sokak hayatını gösterecek. Duvara dikkat! Duvarda "61" yazıyor. "Bize her yer Trabzon" mesajı veriliyor burada. 'İsyan'larda gençlik bakalım neler yapacak.

Diziyi beğenmedim ben :)

Inadina aşkı izliyorum şu anda fox veriyor :)

An itibariyle dram tavan yaptı dizide.reklama girdi ama finaldi sanırım. Hoca çok güzel konuştu. "Asıl rıdvan hakkını helal edecek mi?"

Tam da sahnesine denk geldim 😱

Beğenmemistim izlemeyecektim ama meraktan bakayım dedim ve gördüm Rıdvan öldü 😱

Rıdvan yoksa sizi biter :X

Reyting siralama tahmini yapmak istiyorum :). Gerci maç bugün dizi reytinglerini etkiler ama neyse. Bence totalde ilk 15te yer alır. AB de ilk 8de. Abc1de ilk 10 da.

Dizi uzun süredir twitter'da TT listesinde yer aldı. :X Ben yarın ortalama bir başlangıç yapacağını düşünüyorum.