Sol Yanım Dizisinde Tepki Çeken Sahne!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Star TV'de perşembe akşamları yayınlanan Sol Yanım dizisinin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümünde tepki çeken bir sahne yayınlandı.

Dizideki bir sahnede, bir oyuncunun tuvalette yemek yeme sahnesi tepkilere yol açtı, birçok sosyal medya kullanıcısı diziyi eleştiri yağmuruna tuttu.

Sahneyi izleyenler, "RTÜK nerede!" çağrısında bulundu.

s-3faed6fc39c1fc86e766582dddbaea61bbb248bd.jpg

Star TV'de perşembe akşamları yayınlanan Sol Yanım dizisinin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümünde tepki çeken bir sahne yayınlandı.

Dizideki bir sahnede, bir oyuncunun tuvalette yemek yeme sahnesi tepkilere yol açtı, birçok sosyal medya kullanıcısı diziyi eleştiri yağmuruna tuttu.

Sahneyi izleyenler, "RTÜK nerede!" çağrısında bulundu.

Ekli dosyayı görüntüle 96704
Zaten yediği gibi oraya kustu.Bu kız öyle zayıf kalıyormuş.Yedikten sonra kendini kusturuyormuş..

• İlginç
Reactions: Angelica
Allah akıl, fikir versin. Yere düştüğünde 3 kere öpüp, başımıza koyduğumuz ekmekten; tuvalette yemek yemeğe. Nereden nereye!

Bu sahneyi yazan senaristten, çeken yönetmene, oynayan oyuncuya kadar hepsini kınıyorum.

"çevrenizdeki batıl inançlar" konusuna güzel bir örnek.
Ne alakası var batıl inançla? Tuvalette yemek yeme hangi inançta ya da hangi adapta var?

Her şey DÖRT DÖRTLÜK ya bir bu kaldı cezayı hak eden. :F

Allah akıl, fikir versin. Yere düştüğünde 3 kere öpüp, başımıza koyduğumuz ekmekten; tuvalette yemek yemeğe. Nereden nereye!

Bu sahneyi yazan senaristten, çeken yönetmene, oynayan oyuncuya kadar hepsini kınıyorum.

Ne alakası var batıl inançla? Tuvalette yemek yeme hangi inançta ya da hangi adapta var?
Var olmasına gerek yok zaten.

Bulumia Nervoza'yı işlemek istemişler burada ama yemeği dışarıda yiyip tuvalete kusmaya gelseydi daha iyi olurmuş tabi 🙄

• Beğendim
Batıl inanç değil tuvalette yemek yenmez günahtır
------

İki bölümdür diziyi izlemedim twiiterde gördüm bu sahneyi demek Biricik zayıflık hastalığına yakalanan bir kız hımm
Dogma olduğu için tartışmayacağım abla, merak etme. :D Çünkü benim için bir vakit kaybı olur bunu tartışmak.

• Güldürdün
Blumia’nın ne olduğunu bilmeyen cahil Türkiye topluluğunun yine gereksiz bir atarı.

Dünya uzaya çıkmakla uğraşıyor. Türkiye çomarları tuvalette yemek yenir mi diye tartışıyor.

3.dünya ortadoğu ülkesine döndüğün için tebrikler Türkiye.:ok:

Senden bir cacık bile yapılamayacağını her gün yeni örneklerle kanıtlıyorsun Türkiye.

Hoşçakalın. Bu ülkeden kurtulmak dileğiyle...

Blumia’nın ne olduğunu bilmeyen cahil Türkiye topluluğunun yine gereksiz bir atarı.

Dünya uzaya çıkmakla uğraşıyor. Türkiye çomarları tuvalette yemek yenir mi diye tartışıyor.

3.dünya ortadoğu ülkesine döndüğün için tebrikler Türkiye.:ok:

Senden bir cacık bile yapılamayacağını her gün yeni örneklerle kanıtlıyorsun Türkiye.

Hoşçakalın. Bu ülkeden kurtulmak dileğiyle...
Yazık halinize gerçekten yazık size sadece acıyorum.

Valla bunlar da RTÜK'e giderse memlekette dizi çekilmez. Daha uygunsuz hareketleri olan diziler var. Bir de hastalığı varmış. Bu hastalığı Hekimoğlu da işlemişti oradan biliyorum.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
"çevrenizdeki batıl inançlar" konusuna güzel bir örnek.
Bu konunun inançla alakası yok ki :A

Hiçbir dine inanma, Allah'a da inanma ama yine de tuvallette yemek yenmez. Hijyen olarak düşündüğün vakit bile mide bulandırıcı bir durum sonuç olarak :A

Verecek cevabım yokken ben de aynen diyorum :A
Sırf herkesle zıt görünmek için bu konuyu bile dine bağlıyorsun :A Bu kadar normal bir durumsa akşam yemeklerini tuvalette yiyebilirsin. Hastaysa da başka bir yerde yiyebilir tuvalette yemesi normal olmadığı gerçeğini değiştirmez :A

Verecek cevabım yokken ben de aynen diyorum :A
Sırf herkesle zıt görünmek için bu konuyu bile dine bağlıyorsun :A Bu kadar normal bir durumsa akşam yemeklerini tuvalette yiyebilirsin. Hastaysa da başka bir yerde yiyebilir tuvalette yemesi normal olmadığı gerçeğini değiştirmez :A
Verecek cevabım olmadığı için değil, tartışmanın yararsız olduğunu bildiğim için "aynen" diyorum.

Çoğu kişiyle zıt görünüyorum, topluma çok ters düşüncelere sahibim, evet, ama bunları sırf insanlarla ters düşmek için yapmıyorum. Dine bağladığım da yok zaten? Batıl inanç diyorum, din demiyorum.

Tuvalette sofra kurmazsın zaten. Zorda kalırsan bir şeyler atıştırırsın.