Aaa sen nerelerdesin ayollTebrik ederim kardeşim nice forumlu yıllara@sokak sanati
Hahha İyi dedin cnm bu anlamasa anlat ?A@xemrexxx
Evet bugünden itibaren @sokak sanati forumda 6.yılına girmiş bulunuyor. Forumun eski ve demir baş üyelerinden birisidirÖncelikle Fav10 ailesi olarak 6.yılını kutluyorum ve hep birlikte daha nice güzel sohbetli yıllara diliyorum iyi ki varsın
Umut benim ilk yıllarımdan beridir sevdiğim saydığım bir arkadaşım .Özel dostlarımdan birisidir, çok şey paylaştık sıkıntılarına çare olmaya çalıştık zaman zaman biz onun zaman zaman o bizim.Umutu asabi olarak görenlerde zaman zaman oluyor ama ben onu hep eğlenceli kimliğiyle tanımlıyorum. Zaman zaman dertlerinden dolayı aralar verdiği oluyor ama onada öyle zamanlar geldimi diyorum burada hep görmek istediğimiz birisin diye burasıda bir terapi ortamı mutlu olduğumuz birlikte ve oda bu ailenin olmazsa olmaz çekirdek kadrosundan birisidir
Kısa bir müzik arası verelim
Ve hazırlamış olduğum bir çalışma . Sevdiği oyunculardan şarkıcılara kısa bir derleme
Ve adet Mustim ama ikiside senin sevdiğin şarkılarından
@Harunnn60 @Ahmed @Billy Kane @kerem @xemrexxx @mrt-06 @Yiğitt @MasacRE @dreamy @Sherlock @turkuazz @Forumdash @serhatt @xBUGRAx @eskici ve tüm forum ailemiz
Eskiden pek bir aktif şu aralar pasif durumdaVarlığıyla yokluğu bir. Büyük hezayana uğramiş gibi ?F @sokak sanati tebrikler....
en sevdiğin adam ZAYN'ı da hediye olarak atalım bari buraya
Sana en özel hediyelerimi veriyorum, senin rütbe sıralamanla; 1.Firdevs Yöreoğlu - 2.Gülfem Sipahi - 3.Ender Argun
kıymetini bil, 6. yılın kultu olsun
Ekli dosyayı görüntüle 65142
Ekli dosyayı görüntüle 65143
Ekli dosyayı görüntüle 65144
Çık artık o mezar taşının altından. Yoksa çürüyüp gideceksin.@sokak sanati
Nice burada olmalara diyelim.
periler ölümsüzdür @serhatt
Sana kibarlıkta yaramıyorTeşekkürler Tatlım. En aile mesajın olmuş bu güne kadar ki. Çıksın artık şu içinde ki kezban
Tebrikler @sokak sanati aşkım. Nice güzel, sağlıklı ve dopdolu yıllarına inşallah. İyi ki aramızdasın.
Kaliteli hediyelerin
Ekli dosyayı görüntüle 65160
Tebrik ederim.Forumu tanımamda ve tecrübe kazanmamda çok etkili olan isimlerden birisin, umarım hep aramızda olmaya devam edersin. Nice yıllara.@sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 65161
Kanal D devri asla geçmez.Teşekkürler tatlım benim. Kanal D'nin devri bu iki dizi sebebi ile geçmiyor. Valla şanslı kanalŞu ara öyle bir geçer zamankiye taktım. Bu Zeynep Günay Tan ne mübarek bir kadın yaa
Evet seni foruma bağışlayan isim benim haklısın. Teşekkürler
Ben senin emeklerinle foruma kendi kendimi bağışladım ve halkımın isteklerini yerine getirmeye başladım.
Neyse kar yağıyor şuan. Kahvem ile birlikte onun keyfini çıkaracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?