Tebrikler @sokak sanati, nice mesajlara.
Aslında seni gıcık etmek için hediye vermeyecektim, ama dayanamadım. Hediyen ektedir.
Bende tam beğenecektim ama malesef alıntı yapınca spoiler içinde kini gördüm beğenmedim.
Tebrikler @sokak sanati, nice mesajlara.
Aslında seni gıcık etmek için hediye vermeyecektim, ama dayanamadım. Hediyen ektedir.
Bana ettiğini düşündüğün tehditlerden sonra bunu verdiğime şükretmelisin.Bende tam beğenecektim ama malesef alıntı yapınca spoiler içinde kini gördüm beğenmedim.
Bana ettiğini düşündüğün tehditlerden sonra bunu verdiğime şükretmelisin.
Kendin kaşındın maalesef.Demekki gıcıklığımın hakkını verememişim.Yoksa buna cüret edemezdin.
Kendin kaşındın maalesef.
Sen de ikide bir onay ile vuruyorsun, ben de bir gün moderatör olabilirsem kendine yeni bir tehdit konusu bulman gerekecek.Bugün onayladığım elin oğlu konusu için çok pişman oldum keşke onay vermeseydim.
Dur şikayet var mı ona bakayım.
Sen de ikide bir onay ile vuruyorsun, ben de bir gün moderatör olabilirsem kendine yeni bir tehdit konusu bulman gerekecek.
Keşke bugün Favori Yabancı Şarkı'da oy kullanmasaydım, pişman oldum.İnş canım yaa.
Keşke bugün Favori Yabancı Şarkı'da oy kullanmasaydım, pişman oldum.
Nice mesajlara kardeşim, seni seviyoruz.
Hediyen.
Bir yandan o var bir yandan @Bully'den etiketler geliyor, en iyisi hiç oy kullanmamak neticede başını kaçırmışım.Teşekkürler karşim.
Baba en büyü hediye en favori yabancı şarkıya oy vererek olur.@Aserat @tolgab @EFE UYSAL
Bir yandan o var bir yandan @Bully'den etiketler geliyor, en iyisi hiç oy kullanmamak neticede başını kaçırmışım.
Aman bahanesini de buldu.Bir yandan o var bir yandan @Bully'den etiketler geliyor, en iyisi hiç oy kullanmamak neticede başını kaçırmışım.
İşte ilk önce kullanarak telafi et.
Tamam yarın bakarım offf, gelir gelmez bu kadar şeyi başıma yıktınız.Aman bahanesini de buldu.Ben ikinci turlara dün başladım daha, 1.turlarda her grupta 12 şarkı vardı, şimdi 5 şarkı var, işin daha kolay olacak yani.
Tabii ben zorlamam seni oy kullanman için ama Umut peşini bırakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?