Tebrikler @sokak sanati, nice mesajlara. Dün doğum günü konunda hediyeni vermiştim zaten, bu yüzden yeni bir şey vermeye gerek yok sanırım.
Tebrikler @sokak sanati, nice mesajlara. Dün doğum günü konunda hediyeni vermiştim zaten, bu yüzden yeni bir şey vermeye gerek yok sanırım.
Tebrikler Berenist dostum. Çok sevindim . Darısı başıma.
Tebrikler çok hızlısı gerçekten. 😳 Bende TOP 30'da 27. sıraya gelmişim.
Ben bulurum.Ayyy bunu nerden buldun.Çok güzel.
Teşekkürler gardaşım. Hep beraber inşallah.
Ben bulurum.O değil de dünkü hediyen bu olsa daha iyiymiş.İnşallah..
@Bully zaten ince bir insan değildir. .ssssOlsun şöyle düşün. Her hediyende bir üst kademeye çıkıyorsun buda çok cazip oluyor.Hiç hediye vermeyip dünkü ile idare et diyende var.ss
@Bully zaten ince bir insan değildir. .ssss
Ben hala kendi doğum gününü nasıl unuttun ona şaşırıyorum.Offf bu ne yaa.Hiç bonkör bir forum değil burası.
Tşkr.
Teşekkür ederim Berenist.İnşallah diyelim.
Bu hafta çok bereketli geçti. TOP-15'e girdim, 400000 oldum, doğum günüm.Kutlama konularında üstüstede devrim yani.
Teşekkür ederim.
Ben hala kendi doğum gününü nasıl unuttun ona şaşırıyorum.
tebrık ederim....
tebrikler @sokak sanati 😉😉😉
ayy üyelerde sıkılmıstır sürekli bizleri kutlayıp duruyorlar önce doğum günlerimizi kutladılar sonra benim ayın favıri oluşumu seninde 40 lar kulunde oluşunu baya meşkul ettik forumu son günlerde hahaha
ayy hergün sana hediyemi alıcam geçen gün almıştımİşte heyecan katıyoruz foruma.Teşekkürler Çikocuğum.Hediyesiz geçmen kırıcı olmuş.ss
Tebrikler Umut'um.Eskiden çok küçük bir fark vardı aramızda, sonra sen baya gectin. Nice mesajlara.
ayy hergün sana hediyemi alıcam geçen gün almıştım
ayy kıyamam feda olsun sana cnm al bakalımBiraz geç cevap vereyimde uyuz oldun dedim ama sonra boş verdim.
Teşekkürler Ahmet'im.Valla sen çok yavaşsin. Çok eskide kaldı onlar.
Ayy altı üstü bi Beren fotosu.Neyse öyle olsun.ss
Teşekkürler abi.Valla sana yetişmem zor ama Kaan'ımın kaçışı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?