kendimi kadın olarak düşünürsem kadınlarla ilgili niye güzel şeyler söyleyeyim kiKadın olarak düşün kendini ondan dedim. Sen erkeksindir
kendimi kendim gibi hissettiğim için kadınlara toz kondurmuyoruz
kendimi kadın olarak düşünürsem kadınlarla ilgili niye güzel şeyler söyleyeyim kiKadın olarak düşün kendini ondan dedim. Sen erkeksindir
Bana eski ev arkadaşımı hatırlatırKadın olarak düşün kendini ondan dedim. Sen erkeksindir
Empati diye birşey var canımkendimi kadın olarak düşünürsem kadınlarla ilgili niye güzel şeyler söyleyeyim ki
kendimi kendim gibi hissettiğim için kadınlara toz kondurmuyoruz
Nasıl bir iftira attı ki
Ben ona aşık olmuşum @RüzgarGülüEmpati diye birşey var canım
------
Nasıl bir iftira attı ki
Aşık olduysan aklında nasıl başka kız var. Çok capkinsin herhalde yada yüreğin çok büyük herkesi kucaklıyorBen ona aşık olmuşum @RüzgarGülü
Aklımda başka kız vardı
Fransız olan
Ev arkadaşım İzmirliydi @RüzgarGülü
ben ona aşık olmadım irlandadaki fransız kıza aşık oldum @RüzgarGülüAşık olduysan aklında nasıl başka kız var. Çok capkinsin herhalde yada yüreğin çok büyük herkesi kucaklıyor
bir türlü anlayamadın gitti anlayışsızlıkta nerdeyse @12.Adam ı yakalayacaksınAşık olduysan aklında nasıl başka kız var. Çok capkinsin herhalde yada yüreğin çok büyük herkesi kucaklıyor
Her mesajında beni etiketleyip durma. 😡bir türlü anlayamadın gitti anlayışsızlıkta nerdeyse @12.Adam ı yakalayacaksın
keith long diyorki (atatürk diyor ki gibi oldu ama neyse )
keith long zamanında bir evde izmirli güzel bir kızla birlikte oluyormuş daha doğrusu kalıyormuş oluyormuş yanlış anlaşılır
kız buna demişki sen bana aşıksın demiş yani keith longa iftira atmış
keith long ise hayırr ben izmirli güzel kız istemem yalan yalannn diyerek isyan etmiş ve ben bir fransız kıza aşığım sen fransızın tırnağı etmezsin demiş
konunun özeti bu işte
bu son artık bundan sonra 12. adam yerine 13. adama seslenirimHer mesajında beni etiketleyip durma. 😡
Çok ilginç. Bu konu film olsa izlemezdimbir türlü anlayamadın gitti anlayışsızlıkta nerdeyse @12.Adam ı yakalayacaksın
keith long diyorki (atatürk diyor ki gibi oldu ama neyse )
keith long zamanında bir evde izmirli güzel bir kızla birlikte oluyormuş daha doğrusu kalıyormuş oluyormuş yanlış anlaşılır
kız buna demişki sen bana aşıksın demiş yani keith longa iftira atmış
keith long ise hayırr ben izmirli güzel kız istemem yalan yalannn diyerek isyan etmiş ve ben bir fransız kıza aşığım sen fransızın tırnağı etmezsin demiş
konunun özeti bu işte
Zaten ev arkadaşım biliyorduÇok ilginç. Bu konu film olsa izlemezdim
AB si düşük kalır ama totali çok yüksek gelirdiÇok ilginç. Bu konu film olsa izlemezdim
Karışık aşklar türk aşk dizi senaryosu gibiZaten ev arkadaşım biliyordu
Fransız kıza aşık olduğumu
Ben öyle bir şey demem
Ev arkadaşıma
Pandemide Beşiktaş’ta ne işin var
@RüzgarGülü
Bilmem ama benlik değil yani bana dövüş aksiyon romantik +18 tercihimAB si düşük kalır ama totali çok yüksek gelirdi