atalarımız ne demişForuma renk geldi valla ṣimdi horoz koṣturan @12.Adam düṣünsün
Bana ne ?@Bully e yakışmadı akraba evliliği propagandası yapan dizi.ss
Ne alaka şimdi ?
Yok cevap vermiyor…hala bitmedi mi ya..
Ben Cennetin Çocukları izliyorum Pazartesi akşamları, Uzak Şehir sonradan. Kaç kez dedim, bir türlü öğrenemedin@Bully Uş izlemeye gitmiş olabilir, yamuk dağda terörist peşinde.
Şimdi Tavuğuna gömerim
Senin ki kesik zaten sünnetçi fazla kesmiş
Olabilir dedim zaten yüzde 50 ihtimalBen Cennetin Çocukları izliyorum Pazartesi akşamları, Uzak Şehir sonradan. Kaç kez dedim, bir türlü öğrenemedin
hala bitmedi mi ya..
Ne alaka şimdi ?
------
Yok cevap vermiyor…
12.melunla işimiz bittiğinde kedimiz elizabeth in önünde diz çökecek , onunla kedi muhattap olacak ancakBen Cennetin Çocukları izliyorum Pazartesi akşamları, Uzak Şehir sonradan. Kaç kez dedim, bir türlü öğrenemedin
Köpekler istedi diye atlar ölmezmiş.12.melunla işimiz bittiğinde kedimiz elizabeth in önünde diz çökecek , onunla kedi muhattap olacak ancak
12.melunla işimiz bittiğinde kedimiz elizabeth in önünde diz çökecek , onunla kedi muhattap olacak ancak
Aha cezalık kelime çıktı.Yalniz bu kediye Elizabeth diyerek güzel gönderme yapildi Ingiltereye
Aha cezalık kelime çıktı.Yedim seni @xemrexxx
Özelden yazayım mı?Ne alaka oglum ingilterenin ölen kralicesinin ismi Elizabeth
Böyle açıklayamam ki. Çok hassas bir hakaret ama herkes anlamaz.Özelleri karistirma
Böyle açıklayamam ki. Çok hassas bir hakaret ama herkes anlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?