kız bak @Yakamoz-Asi yi böyle engellemişler yemek yemesin diyeAman o depresyona girmez bizi depresyona sokar
Senide böyle yapsalar keşke
Kız bak @Emre Ozansoy bacım Burak oğlan için o 1 kişi olmak istiyormuşKafes lazım.
Sıradaki hedef ayakta yolcu alma.
Hakarettir bu.
anlık ben @Yakamoz-Asi ve @AngelicaSıradaki hedef ayakta yolcu alma.
@xemrexxx @serhatt @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Mr.At @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @cokiyitvci @Bully @Dosi @TenTen @Damien Duff @The_Erinch
Senide böyle yapsalar keşke
Hakarettir bu.
@Emre Ozansoy kırsala yerleşmeye karar vermişSıradaki hedef ayakta yolcu alma.
@xemrexxx @serhatt @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Mr.At @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @cokiyitvci @Bully @Dosi @TenTen @Damien Duff @The_Erinch
Yardımcı olurum ben ya hostes gelir ona yer veririm ayakta giderimSıradaki hedef ayakta yolcu alma.
Hostes sana oturmasın da dikkat et.Yardımcı olurum ben ya hostes gelir ona yer veririm ayakta giderim
Kız bak pembe don maceralara devam ediyor sen de evde oturSenide böyle yapsalar keşke
Üniversitedeyken reklamı öğretmenin istediği gibi yazamadım özellikle çikolata reklamını istediğinln Storyboardını yap çünkü enerji içeceği reklamında ne istediğini anladım parkta enerji içeceğini içip ikisi dans edip aynı şişeden için dedi beraber yapamadılar diğer sahnelerde sıkıntılıydı Avrupa tarzı reklam istediKız bak pembe don maceralara devam ediyor sen de evde otur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?