Nineler kovalasın seni. .ssKriterleri seninle aynı ninenin 😱
Nineler kovalasın seni. .ssKriterleri seninle aynı ninenin 😱
hedefe giden yolda çocuklara bile acımıyorsun.ssNineler kovalasın seni. .ss
Hiç sevmem. .sshedefe giden yolda çocuklara bile acımıyorsun.ss
Çatla sende.
Korku filmi şöyle olur Polis ekibi insan yiyen çetenin peşinde o çetenin peşinde hangi polis ekibi var o ekip kimden öğrendiBabasının son durağı sen olursun gibi
Harika bak reyiz oyuncu olsa @serhatt ın sonuKorku filmi şöyle olur Polis ekibi insan yiyen çetenin peşinde o çetenin peşinde hangi polis ekibi var o ekip kimden öğrendi
Bu televizyonda yayınlaması çok zor Dijital ama Netfilix Avrupa yayınlanır yurtdışı YouTube da yayınlanır O site ders almamış özellikle alan yapımcılar hala korku filmi
alıyor Benim yazdığımı senaryoyu başka siteye yazdığım senaryo alacak yapımcılar gidip korku filmi Evladı Cln ve 8 bölüm giden Tuber 8 bölümün 5 bölümü silindi tek karakterle her karakteri canlandırıyor
------
@Bully
Bu üçgen sonrası dizilerde üçgenler ve yasak aşklar başladı zaten.
senin sonun da böyle bir kayıtla olacakBu üçgen sonrası dizilerde üçgenler ve yasak aşklar başladı zaten.
Beygir gibi diyen oğlan kolları da fena değil, motorcunun yüzünü de göreydik.
Ayyy bir şu aileden çocuk yapamadın adamlar 60 yıldır hormonlarına hakim olamayıp mirası bölüyorlarBeygir gibi diyen oğlan kolları da fena değil, motorcunun yüzünü de göreydik.
Exxendeki Sihirli annem ucu açık bitecek demiştim hatırlıyorsun demi bu kadar çok eleştiriden kaynaklı haklı çıktım eski kadrosu olan Sihirli annemin Sinema filmi ucu açık bitti orada hissettiğim çıktı fragmanın eleştirilmesi @xemrexxx @BullyAyyy bir şu aileden çocuk yapamadın adamlar 60 yıldır hormonlarına hakim olamayıp mirası bölüyorlar
Kendi kendilerini imha ediyorlar, benim şerrime ihtiyaçları yok.Ayyy bir şu aileden çocuk yapamadın adamlar 60 yıldır hormonlarına hakim olamayıp mirası bölüyorlar
KAIRA dizisini seyredecekmisin YouTube’a yapıyorlar başka siteden çıkma senaryo Yapımcılar ile senaristleri buluşturan bir site @serhatt @xemrexxxKendi kendilerini imha ediyorlar, benim şerrime ihtiyaçları yok.
Seyredelim reyiz bak sen de yakışıklıyım büyücüyüm diyip @serhatt @Emre Ozansoy ve Rahmetsiz @Carpe Diem le olmuştun
Noldu gııı en son bu dişçiye gitmiştin ; fazla kalmak için tüm dişleri çektirdi konuşamıyor diyolla senin içinKendi kendilerini imha ediyorlar, benim şerrime ihtiyaçları yok.
Tüm bedenimi söküp alabilir...Noldu gııı en son bu dişçiye gitmiştin ; fazla kalmak için tüm dişleri çektirdi konuşamıyor diyolla senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?