ben olmasam bildirim gönderenin yok100 tane bildirim gönderirsen üstüme alınırım, senden başka kimseden ses yok.
ben olmasam bildirim gönderenin yok100 tane bildirim gönderirsen üstüme alınırım, senden başka kimseden ses yok.
Harika attım çünkü iyi ki de yok, bu yaz sıcağında çekilmiyor.ben olmasam bildirim gönderenin yok
Senin hayalindeki cennetHarika attım çünkü iyi ki de yok, bu yaz sıcağında çekilmiyor.
Sen de göndermesen keşke.
Senin herifleri tuzağa çekme taktiklerinden
Bayatladı bu numaralar senin gibi tıpkı.Senin herifleri tuzağa çekme taktiklerinden
Safoz çok niye bayatlasınBayatladı bu numaralar senin gibi tıpkı.
Başı da sen çekiyorsun.Safoz çok niye bayatlasın
Heyatım ben öyle bir kucağa atlasam taşıyabilecek kişi sayısı 3-5Başı da sen çekiyorsun.
Aman patla. .ssHeyatım ben öyle bir kucağa atlasam taşıyabilecek kişi sayısı 3-5
Yazarlık kursu sayesinde romantik drama yazmayı öğrendim @xemrexxx @Yakamoz-Asi @BullySenin herifleri tuzağa çekme taktiklerinden
Sen ultra karta çıktın o halde.Karta çıktın derken abartmıyordum :aa
gencim güzelim yani sen de çatlaSen ultra karta çıktın o halde.
Ben neden batıya yöneldiğimde felaket çıkıyor hoşlandığım kızlardan kaynaklı En son Pandemi çıktı bir kere bir kızı otobüsle öğrenci yurduna bıraktım 1 yıl sonra 15 temmuz oldu @xemrexxxgencim güzelim yani sen de çatla
Benden büyüksün yani benden daha kartsın nanik.gencim güzelim yani sen de çatla
senin gibi 14-15 eş eskitmedim o yüzden daha çıtırımBenden büyüksün yani benden daha kartsın nanik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?