Forumun ahlak polisiyim neticedeBundan sananeee??
Forumun ahlak polisiyim neticedeBundan sananeee??
Sen, @Bully @Yakamoz-Asi @DarkLegenD i de böyle dolandırmışlarBelli etmiyor. Öncesini bilmesem fena değil derim
Hmm tek eksiğin ahlakın.Forumun ahlak polisiyim neticede
Sen körsen napayımHmm tek eksiğin ahlakın.
Sen şizofrensen biz ne yapalım?Sen körsen napayım
Ayol körküğünüb kanıtı var mesela Tuba büyüküstüne çirkin diyorsun yani soralım @Yakamoz-Asi de kör der sanaSen şizofrensen biz ne yapalım?
Çirkin değil ki, onu nereden uydurdun?Ayol körküğünüb kanıtı var mesela Tuba büyüküstüne çirkin diyorsun yani soralım @Yakamoz-Asi de kör der sana
Sen iddianı kanıtla bakayım
Ayol körküğünüb kanıtı var mesela Tuba büyüküstüne çirkin diyorsun yani soralım @Yakamoz-Asi de kör der sana
Sen iddianı kanıtla bakayım
Diyemez kimse diyemez
------
Hemde o yasta 😱 😱
Dili kullanmak konusunda yetenekliymişÇirkin değil ki, onu nereden uydurdun?
Dili kullanmak konusunda yetenekliymiş
Güzel kadın bulunca sen
Arka Sokaklar neden her çözüm sürecinde cevheri çıkartıyor ben olsam bütün Mesut’un Nizip’te ölen eski ekibini ortaya çıkarırım ölmemiştir birileri saklamış diye hatta kötü işlerde kullanabilirler @Yakamoz-AsiBir yandan cok fena üzdü, bir yandan güldürdü.
Senin üzerinde sergileyebilir yeteneklerini.Dili kullanmak konusunda yetenekliymiş
Ayol çocuk 18 yaşında senin gibi sibyancı değilimSenin üzerinde sergileyebilir yeteneklerini.
Sıbyancı olsam sana paslamazdım hoşt.Ayol çocuk 18 yaşında senin gibi sibyancı değilimSen bir tırla gez gel
Bir yandan cok fena üzdü, bir yandan güldürdü.
yakamoz kulumuza ev bulduk bunu satın alıp serhatı çağırabilirSıbyancı olsam sana paslamazdım hoşt.
İrlanda’daki kadın senaristler polisiye yazıyor Türk kadınları Entrika dizisl yazıyor @xemrexxxyakamoz kulumuza ev bulduk bunu satın alıp serhatı çağırabilir
Adı ne reyizİrlanda’daki kadın senaristler polisiye yazıyor Türk kadınları Entrika dizisl yazıyor @xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?