Royal_Highness
Favori Üye
Yarın tüm gün, Melike Şahin sahnede şarkı söylerken Hadise'nin ona attığı bakışı atacak olan @xemrexxx, @serhatt, @RüzgarGülü, @The_Erinch, @Yakamoz-Asi ve ben
Yarın tüm gün, Melike Şahin sahnede şarkı söylerken Hadise'nin ona attığı bakışı atacak olan @xemrexxx, @serhatt, @RüzgarGülü, @The_Erinch, @Yakamoz-Asi ve ben
Ekli dosyayı görüntüle 133154
6 Şubat'ta buluştum halletim o işiYarın tüm gün, Melike Şahin sahnede şarkı söylerken Hadise'nin ona attığı bakışı atacak olan @xemrexxx, @serhatt, @RüzgarGülü, @The_Erinch, @Yakamoz-Asi ve ben
Çatla anam.Yokluk çekiyor sanırım , serhata fırsat doğdu
Nasıl? He sevgilin mi var?6 Şubat'ta buluştum halletim o işi
Sevgilim var ama yine de böyle bakacağım gerçekten aşık olana kadar tüm çiftlere.Yarın tüm gün, Melike Şahin sahnede şarkı söylerken Hadise'nin ona attığı bakışı atacak olan @xemrexxx, @serhatt, @RüzgarGülü, @The_Erinch, @Yakamoz-Asi ve ben
Sevgilim var ama yine de böyle bakacağım gerçekten aşık olana kadar tüm çiftlere.
Çıkarma niye çıkarıyorsun ki benn yarın resimdeki gibi bakarım
Dursun zahmet etme.
Tamam @serhatt da öyle bakarım dediÇıkarma niye çıkarıyorsun ki benn yarın resimdeki gibi bakarım
Turabi reyizi sevmezsin belki diye attımTurabi ne alaka?
Iyyy zaten sevmem.Turabi reyizi sevmezsin belki diye attım
Haha. Ben severim 😆Iyyy zaten sevmem.
Sen çatla çağataya bile bakan yoksa seni kim napsınÇatla anam.
Yukarıdaki mesajları oku da morar.Sen çatla çağataya bile bakan yoksa seni kim napsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?