Cehennemde yanasıcalar. .ssKuzzz bak sıvacılar yakalanmış@MasacRE @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @Bully @xdragxx @Mr.At @RüzgarGülü ifşa olmuş@Dosi @Angelica @Royal_Highness @Emre Ozansoy @ozmoturk @TenTen
Cehennemde yanasıcalar. .ssKuzzz bak sıvacılar yakalanmış@MasacRE @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @Bully @xdragxx @Mr.At @RüzgarGülü ifşa olmuş@Dosi @Angelica @Royal_Highness @Emre Ozansoy @ozmoturk @TenTen
@Yakamoz-Asi ödevde Aşk mektubu verdiler benim aşık olduğum kızlar Türkçe bilmiyordu bildikleri dil Portekizce çünkü Brezilyalı idi İrlanda da @xemrexxx
bir kere yazdım 8.sınıfta mektubu İrlanda da ingilizce yazdırmaya çalıştılarYani ne demek istedin simdi Türkce ask mektubu yazamaz misin?
bir kere yazdım 8.sınıfta mektubu İrlanda da ingilizce yazdırmaya çalıştılar
uzun zamandır yazmadın birde ödev sadri Alışık kültür merkezinden yazarlık kursunda @Yakamoz-AsiNe güzel iste her dilde ask mektubu yazabiliyorsun yani.
uzun zamandır yazmadın birde ödev sadri Alışık kültür merkezinden yazarlık kursunda @Yakamoz-Asi
Gerçek olsaydı silmezdim nanik.
Seni @Yakamoz-Asi nin sekreterine aktarıyorum survivor izlicem,reklam bittiGerçek olsaydı silmezdim nanik.
Noel kızı vardı ayol ne +18 i 😱Arkadaṣ instası olmayanları da düṣün +18 paylaṣma
Benden uzak ol da ne halt edersen et.
Benden uzak ol da ne halt edersen et.
Yokluk çekiyor sanırım , serhata fırsat doğduİnsta +18 diyor
Yokluk çekiyor sanırım , serhata fırsat doğdu
Yarın tüm gün, Melike Şahin sahnede şarkı söylerken Hadise'nin ona attığı bakışı atacak olan @xemrexxx, @serhatt, @RüzgarGülü, @The_Erinch, @Yakamoz-Asi ve ben
Ekli dosyayı görüntüle 133154
6 Şubat'ta buluştum halletim o işiYarın tüm gün, Melike Şahin sahnede şarkı söylerken Hadise'nin ona attığı bakışı atacak olan @xemrexxx, @serhatt, @RüzgarGülü, @The_Erinch, @Yakamoz-Asi ve ben
Ekli dosyayı görüntüle 133154
Çatla anam.Yokluk çekiyor sanırım , serhata fırsat doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?