Sohbet & Muhabbet Konusu

İkisi de Emir Can dinleyicisi, yani sana alttan alttan benim yolumdan ilerlemen gerektiğinin mesajını veriyorlar. Mesela Top10 oylamalarında listemi copy+paste gibi şeyler yapman isteniyor. Sende hala ayakta uyuyorsun.
Listende copy+paste yapılacak bir şey yok ki canım. Ama Meyra ve Ezhel eklenebilir belki.

Reactions: 12.Adam
Instagram'da dolaşırken Sesinde Aşk Var filminden bir sahne çıktı ve sahnede Burak Tozkoparan bu şarkıyı söylüyor, dilime dolandı.
@kerem seviyorsundur sende muhtemelen.

Bu sabah yolda dinledim.

Bu Burak'ın sana Emir Can'ı sevdirmesi sayesinde ona sempatim oluştu sanırım. Aferin, müzik kulağı varmış.

Bu Burak başka Burak ama o da fena değil şimdi.

https://twitter.com/x/status/1340703129881460736
Kulak burun boğaz’dan ameliyatı olmuş.İşe yaramış.

İkisi de Emir Can dinleyicisi, yani sana alttan alttan benim yolumdan ilerlemen gerektiğinin mesajını veriyorlar. Mesela Top10 oylamalarında listemi copy+paste gibi şeyler yapman isteniyor. Sende hala ayakta uyuyorsun.

Listende copy+paste yapılacak bir şey yok ki canım. Ama Meyra ve Ezhel eklenebilir belki.

Ekle o zaman, neyi bekliyorsun?

Burak'ın Ezhel, Feride, Derya'yı vs. dinlediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Ezhel'i dinliyor, Spotify aktivitesinde ara ara denk geliyorum dinlediğine. Ama diğerlerini dinlediğini düşünmüyorum pek.

Ezhel'in kıymetini bil, listene al yoksa seni ona şikayet edeceğim.

Sende ufak bir güncelleme yaparsan hallederiz her şeyi.

Aman, seni mi kıracağım.
Eee ne duruyorsun?Helva yapsana , helva yapsana.