Kanal d iç yapim Arka sokaklari alsin
Seni dinliyorum @Angelica
Kanal çekmiyor mu?Anlayamadım.Valla bölüm çok güzeldi de bu kanal bana doğru düzgün izlettirmedi tekrar izlicem bölümü
Kanal çekmiyor mu?Anlayamadım.
Eski tip anten hava şartlarından yapmış olabilir.Ben normalde Çöp Adam ı seyrediyordum fakat geçen hafta yayınlanmayınca Farah e geçtim ki zaten netten seyrediyordum.Benim odamda ki tv de karasal yayında Fox tv vardı bugün gidip gidip geldi de
Arka sokaklar Kanal d iç yapimlaEski tip anten hava şartlarından yapmış olabilir.Ben normalde Çöp Adam ı seyrediyordum fakat geçen hafta yayınlanmayınca Farah e geçtim ki zaten netten seyrediyordum.Dizinin temposu hoşuma gitti. @Özgür beyciğim duymasın haşlar beni.
![]()
Eski tip anten hava şartlarından yapmış olabilir.Ben normalde Çöp Adam ı seyrediyordum fakat geçen hafta yayınlanmayınca Farah e geçtim ki zaten netten seyrediyordum.Dizinin temposu hoşuma gitti. @Özgür beyciğim duymasın haşlar beni.
![]()
Gelecek bolum Tahminin ne olur?Aynen ya biraz yağdı burda sanırım ondan oldu
Gelecek bolum Tahminin ne olur?
Kicktipp tahminlerinde Hatay Antep maçlarına neden 3-0 yazmıyorsun.Sana geçen günde söyledim ya.Valla hiç bir tahminim yok şuan
Kicktipp tahminlerinde Hatay Antep maçlarına neden 3-0 yazmıyorsun.Sana geçen günde söyledim ya.![]()
Edit etsene .Boş bırakmıştım ben tmm bir dahakine yazayım![]()
Bence o riske girmeyelim. Seçim sonrası olası bir revizyon talebini bizzat ben sunacağım.
Bunun için etiketlemen gereken tek bir kişi var, o da @bazinga.