Emre Ozansoy
Moderatör
Umarım ara vermez ve aktif olursun artık.Teşekkür ederim, sorun değil. Düşünmen yeterli
Umarım ara vermez ve aktif olursun artık.Teşekkür ederim, sorun değil. Düşünmen yeterli
Umarım ara vermez ve aktif olursun artık.
Umarım istediğin gibi olur. Projeni de merak ettim, detayları bekliyoruz o zaman.Bir kaç proje düşüncem var, onları hayata geçirirsem ve başarılı olursam uzun bir süre ara vermem.
Umarım istediğin gibi olur. Projeni de merak ettim, detayları bekliyoruz o zaman.
Hayırlı olsun.Bir kaç proje düşüncem var, onları hayata geçirirsem ve başarılı olursam uzun bir süre ara vermem.
Google'a wordle yazınca çıkıyor ister pc ister telefondan oynayabilirsin.Yoo oynamıyorum nasıl oyun ki o
Ben kedilere dokunamam, tırsıyorum.Bu pisi senin mi?cok güzel pisiymis.
Ben kedilere dokunamam, tırsıyorum.İns ta da böyle bir görsel denk geldim.Aklıma hep @Tolstoyevski ve @Dosi gelir. Sacayak gibiyizdir de.
Eskiden içeri kadar girmişti, birden karşı karşıya kaldım. Çığlığı bastım.Niye tirsiyorsun bu pisiciklerden
Eskiden içeri kadar girmişti, birden karşı karşıya kaldım. Çığlığı bastım.
Bende köpek severim ama uzaktan. Ama Kuş'a dokunabilirim.Bazi kedileri bende sevmiyorum. Hic sevdirmiyenleri özellikle. Hayvanseverler duymasin, tekmeyi basasim geliyor öyle kedilere.
Ama kedi mi köpek mi diye sorarsan, kesinlikle köpek derim. Bir gün kendi evim olursa, köpegim de olacak insallah.
Bende köpek severim ama uzaktan. Ama Kuş'a dokunabilirim.
Aaaaa üzüldüm.Neden kaybettin?Köpegi bir nebze anlayabiliyorum, tehlikeli olabiliyorlar. Bazilarina bende yaklasmam.
Kus'um vardi eskiden... kanarya'm.. sizlere ömür...
Aaaaa üzüldüm.Neden kaybettin?
Kadere bak...Yaslanmisti.. 14 sene falan yasadi. Ama aci tarafi, biz tatile giderken kuscu bir komsumuz vardi, ona veriyorduk. Kus'u verdik, ertesi gün tatile uctuk. Uctugumuz gün ölmüs...
Google'a wordle yazınca çıkıyor ister pc ister telefondan oynayabilirsin.
Sonucunu da konuya paylaş veya buradan haber ver.Tamam bir göz atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?