Sohbet & Muhabbet Konusu

Bak işte iyice canımı çektirdin zaten şu an acıkma moduna fazlasıyla girmişiz
Kaşarlı yapılan her şeye bayılıyorum nedense, o erimiş hali bir başka lezzetli oluyor neyde olursa olsun.

Uff hele şöyle bir güveçte yapıp fırına vermek çok daha lezzetli bir sonuca neden olabilirdi ama neyse neyse uzaklaştırıyorum aklımdan

Reactions: cehennet

Kaşarı bende her şeye yakıştırıyorum ama özellikle yazın yemiyorum. Kilolu olmak istemiyorum. 160 bir kadın için 1 kilo bile çok önemli olabiliyor.

Karnım tok olduğu için hiç canım çekmiyor. Sen yemeği seviyorsun anlaşılan.

Reactions: Tolstoyevski
Tam aksine iştahsız birisiyim ama bazen aşerebiliyorum bazı yemeklere

Reactions: cehennet
Yes hepsi yayınlanmış 30 dk civarı ama yavaş tüket hepsini bir çırpıda bitirmek boşlukta bırakır insanı tadını alarak çıkarmak varken
Yakında ev kalabalık olur, fırsat varken aradan çıkarayım. Hava şöyle uzun süreli yağmursuz güzel olursa evde durmayız. Bu ayın kalan günleri biraz dolu dolu geçer inşallah

Yakında ev kalabalık olur, fırsat varken aradan çıkarayım. Hava şöyle uzun süreli yağmursuz güzel olursa evde durmayız. Bu ayın kalan günleri biraz dolu dolu geçer inşallah
Bayrama da az kaldı dolu dolu ve ziyafet dolu geçer umarım yaparsın bizlere börek baklava kavurma

Canım ev dolu olsa ne olacak yine aradan çıkarırsın dizileri filmleri belki daha ağır tempoda ama o iş sende olur yine de

Reactions: Dosi
Gerçi bahanem geçersiz. Ben geceleri izlesemde yeterli
yaz geceleri dizi izlemeyi seviyorum

Maalesef yok. Bu ay toplam 2 dakika durmuşluğum yok balkonda
(mesajları buraya taşıdım
)
Zemin kata yakın olunca balkon zaten pek çekilmiyor, üst katlarda işe yarıyor daha çok ama orada pek yüksek katlı binalar olmadığı için balkon kültürü de Türkiye’deki gibi gelişmemiştir

Zemin kata yakın olunca balkon zaten pek çekilmiyor, üst katlarda işe yarıyor daha çok ama orada pek yüksek katlı binalar olmadığı için balkon kültürü de Türkiye’deki gibi gelişmemiştir
En büyük eksik balkonu yıkayamıyorsun. Tr gibi sular borulardan akıp gitmiyor. Eğer full betonsa duvarı altlarda çizgi boşluk var yağmur suyu aşağı aksın diye ama yıkarsan alt kat mahvolur ve ceza yersin
günlük silinme durumlarıda imkansız. Zor yani durumlar

En büyük dertlerimiz keşke böyle olsa, oranın mimarisi buradan bin kat daha üstün olduğu için

Sağanak yağış durumlarında sıkıntı olur o halde alt kat mahvoluyorsa :S

En büyük dertlerimiz keşke böyle olsa, oranın mimarisi buradan bin kat daha üstün olduğu için

Sağanak yağış durumlarında sıkıntı olur o halde alt kat mahvoluyorsa :S
Yok sağanak yağış zamanı balkonu yıkamak serbest

Mahvolur derken o an komşun balkonu sermişse ve güzel havaysa sende yukardan suyu boşaltınca hop gözünün önüne getir durumu
aşırı yağmurlu havada o yağmur ile su dengelemesi olur.

Karadenizli birileri varsa bana Sütlü Mısır çorbası yapmayı öğretebilir mi. Bugün yaptığımda çok yağlıydı. Oranını tutturamıyorum.
@Angelica sen ev hanımıydın. Bilgin var mı?