Sohbet & Muhabbet Konusu

Bu ara günlerim arada gezme, sonra evde iş güç, beni burda yalnız bırakan ailem ile saatlerce telefon görüşmeleri ile geçmekte
boş ama dolu olan günlerimde şu saatlerde yeni hava kararmaya başlamasına rağmen günler bana yetmiyor

Tatil ve yaz nedeni ile aşırı düzensiz bir hayatım var bu ara

Kısacası yeni dizi macerası istemiyorum

Sizin evde klima ya da vantilatör vardı sanırım öyle bir şey demiştin? Isveç’e rağmen illa ki bunaltıcı sıcaklar oluyordur küresel ısınma yüzünden
Sıcaklıktan bunalmak en kötüsü...

Reactions: Dosi
Hayır, dışarının nekadar sıcak olduğunu dışarı çıkmadan anlamıyorum çünkü ev hep serin diyorum
pencere balkon kapısını çok açık bırakırsam ev ısınıyor

Havalar farklı ama şuan. Serindi kaç gün. Bügün gerçi 20 dereceydi ama aşırı sıcaktı (dışardaydım) bir kaç gün sonra 27 olacak. İşte ozaman evde ısınır belki

Havalar tam serinken Antalya Alanya gibi bir yere gitsen birden erirsin resmen iklim şoku yüzündne
İstanbul’dan Alanya’ya gittiğimde bile erimiştim ve şu an lanet ettiğim cehennem sıcakları bana cennet gibi gelmişti o Antalya sıcağının yanında.. İstanbul’a geldiğimde de hayat var demiştim sıcağa rağmen. Demek ki gerçekten insan alıştığı bölgeden zıt bir iklime geçince bütün dengesi şaşıyor, mesela sen şimdi o havalara sıcak görmene rağmen Türkiye’ye bi gidip geri dönsen bir süre İsveç sıcağından şikayetçi olmazsın...

Reactions: 12.Adam and Dosi
Biz neler neler görmedik ki.
En ilginç olanı Kasım ayıydı, havalimanına kışlık mont ile gitmiştik (kar vardı burada) Ankara'da hırka bile giymeden gezdik
Hatta kısa kol ile bile geziniyordu. Türkiye'dekiler üşümüyormusunuz diyorlardı. Bizde yok şuan sizin hava bizim yaz ayımız gibi demiştik
İsveç'e dönene kadar tadını çıkardık havanın

Gittiğin en sıcak şehir neresiydi peki şimdiye dek uff bu ne sıcak be dediğin?

Antalya. Havası anında boğdu ama neyseki transit geçtik sayılır
Benim için de aynı şehir ama ben o cehennem sıcağını 2-3 hafta yaşamak zorunda kalmıştım :S
Isparta da baya sıcak gerçi mola esnasında ama neyse zaten yanıyoruz bir de Antalya sıcağı filan iyice afakanlar basmasın gece gece
🥵

Antalya. Havası anında boğdu ama neyseki transit geçtik sayılır
Gezmek amaçlı mı gitmiştin? Güney'de yer aldığından yaz iklimi anormal sıcak geçer, kavrulursun.

Senin Antalya'da ne işin vardı? Rus turist kızlara mı bakıyordun?

Reactions: Dosi
Gezmek amaçlı mı gitmiştin? Güney'de yer aldığından yaz iklimi anormal sıcak geçer, kavrulursun.

Senin Antalya'da ne işin vardı? Rus turist kızlara mı bakıyordun?
Orda inip ordan Ankara'ya geçmiştim

Reactions: 12.Adam
Siz birbirinizle takışırken iyi,ben mi kötü dosimosila 😡
O manada demedim be hemen kızma

------

Ben bunu sen seç izleyelim diye anladım
Atypical Nerden aklıma gelecek

Şahsiyet bitsin sonra el atarım bunada

Son düzenleme:
Test:

@Dosi link alırken sarı fosforla işaretlediğim kısım gözükecek mi geçici süreliğine ve hiç dokunmadan yazıya bi bak bakalım

Reactions: Tolstoyevski