TVen Sohbet Ediyoruz - bazinga (88.Bölüm)

Evet, dizilerde ve filmlerde bolca geçiyor. Cinayetler için falan ideal yer.

Öyleyse şu oyunu oynarken zevkten kafayı yersin çünkü resmen N.Y’in önemli bir kısmını olduğu gibi çok gerçekçi yapmışlar, ağ ata ata şehrin dört bir yanını ezberlersin ama listene kaydedip indirimdeyken bak 100 lira civarına girince kaçmaz benden söylemesi

Reactions: bazinga
Gerçi evet ya Belgrad da güzeldir şimdi
Amerika'dan sonra en güzeli İtalya'dır ama hatta Amerika'dan bile güzeldir belki de.
İtalya'da Roma'ya gittim sadece ve evet tek başına ikinci sıraya koymam için yeterli.

Roma muhteşem bir şehir. Şehir olarak Amerika'dakiler dahil gördüklerimden en güzeli olabilir. Fakat fazla kaotik bir şehir. Her taraf turist kaynıyor, seyyar satıcı falan kaynıyor. Yani sadece şehir olarak bakınca Roma daha güzel olabilir ama Amerika'daki yaşam daha ilgi çekici.

Reactions: xdragxx
İkna oldum, alıyorum.
Bekle beni bir sonraki indirim.

Reactions: Tolstoyevski

Hamburg, Düsseldorf ve Köln'e ben de gittim. Hamburg muhteşem ötesi bir şehir ve @kerem oraya sadece 30 dakikalık mesafede oturuyor.
Mönchengladbach neden, orada akrabaların mı var?

Reactions: kerem and bazinga
Hamburg, Düsseldorf ve Köln'e ben de gittim. Hamburg muhteşem ötesi bir şehir ve @kerem oraya sadece 30 dakikalık mesafede oturuyor.
Evet.

Almanya'da en çok Hamburg'u beğendim, gerçekten muhteşem ve yaşanılası bir yer. @kerem çok şanslıymış.

Güzel olmuş emeklerinize sağlık.
Ama üyelerle ilgili ayrı ayrı düşüncelerini öğrenmek isterdim beklediğimden kısa bir sohbet olmuş.
@Ahmed

Bir de iki senede bayağı değişmişsin gibi geldi o videoda gülcemalin daha farklıydı sanki. 😱 Sakaldan olabilir.
@bazinga

Reactions: bazinga and Ahmed
Evet.

Almanya'da en çok Hamburg'u beğendim, gerçekten muhteşem ve yaşanılası bir yer. @kerem çok şanslıymış.

Benimkiler de Dortmund tarafında, hatta gittiğimde BVB-Düsseldorf maçına bilet almıştık ama sorun çıkmıştı çok üzülmüştüm o gün. Ama Almanya gerçekten harika bir ülke, orada yaşayan Türkleri kıskanmıyor değil insan.

Edit: BVB,Leverkusen gibi takımların stadlarını gördüm.

Ben daha kısa daha öz konuşmaları severim.

Ama evet üyeleri sorabilirdim, o aklımdan çıkmış. 😱

Reactions: bazinga and Aserat
Güzel sohbet olmuş @Ahmed öncelikle eline sağlık

@bazinga da kendisini iyi şekilde ifade etmiş ama geçmiş dönemde canlı yayın yaptığı için onun üstüne o yüzden çıkamamış direk zirve noktadan başladı için

O an görüntüsünü aklıma getirmeye çalısıyorum var biraz değişiklik ,gözlükleri umarım rahatsızlığı geçtiği için yada artık çok rahatsız etmediği için takmamıştır

Reactions: bazinga and Ahmed
Dortmund ve Leverkusen'in oralardan trenle geçtim.
Bir dahaki gidişimde ben de maça gitmek istiyorum, fikstür uymadı bu kez. Ben gittiğimde Borussia Mönchengladbach liderdi Bundesliga'da.

Evet, Almanya yaşam standartları açısından çok başka yerde. Çok şanslılar oradaki Türkler.

Suan tam göbegindeyim aslinda.
Yine yer degistirdim. Bremen, Berlin, Hamburg üclüsüne takilinca sadece eyalet olan sehirlere merakim varmis demek ki.

Kira sikintisi olmasa Almanya'nin en güzel sehridir zaten.
Frankfurt am Main, München ve Stuttgart da cok iyi sehirlerdir.
Çok mu pahalı diğer yerlere göre?

Kısmet, saydığın diğer yerleri de görürüz belki bir gün.
Münih -> Frankfurt -> Mönchengladbach rotasını izleyerek akraba ziyareti yapmak mantıklı olabilir ama önce görmek istediğim başka ülkeler var.

Ben gecen sene ev satin aldim ama ondan önce 2+1'lik normal bir dairenin ayligi 1.200 €'du.Tabii sehir merkezine cok yakin olmasa da ulasim rahatti ama ona ragmen kira fiyatlari ev taksitlerinden bile daha pahali.

3. rotan pek tanidik olmasa da diger ikisine gitmisken Köln ve eski baskent olan Bonn'u da aradan cikarmani tavsiye ederim.

Forum hakkında benzer şeyler düşünüyormuşuz, keyifli olmuş

Reactions: Ahmed
Bu mesajı gözden kaçırmışım nedense.

1.200€ Türkiye'ye göre bakınca aşırı pahalı oluyor tabii de oradaki ortalama gelirleri bilmediğimiz için kıyaslaması zor.

Köln'ü gördüm zaten, katedrali muhteşemdi.
Bonn'a sıra gelmesi zor gibi ama kısmet tabii.

Çatalca'da doğdu, New York'a da gitti, 30 yaşına da girdi, hayatını dizi ve filmlere de adadı. Üstüne bir de bilgisayar mühendisi olup, işe de başladı. Hayatını dolu dolu geçiren @bazinga'nın hikayesi bu. Nereden nereye!

Reactions: bazinga
30 yaşına falan girmedim kim çıkarıyor bunları.

Reactions: Araf