TVen Sohbet Ediyoruz - bazinga (88.Bölüm)

Eline sağlık @Ahmed güzel bir program olmuş.

@bazinga senin video görüntünü geçen sene görmüştüm ve oldukça çekingen biri olduğunu düşünmüştüm. Şimdiki foto ile o görüntü arasında hiç bir fark göremedim.
Keyifli bir sohbet olmuş. Sabırlı birisin gerçekten. Umarım sabrını taşıracak durumlarla karşılaşmazsın😊

Reactions: bazinga and Ahmed
Yani normal, bilmesem ben de direkt anlamazdım herhalde.
Her köşesi, her açısı ayrı bir harikaydı. Burada göl ile birlikte oluşturduğu manzara hoşuma gitmişti.

Reactions: mrt-06 and Ahmed
Keyifli olmuş, benim açımdan şaşırdığım bir yazı değil ama bildiğim şeyleri konuşmuş Ozan.
Kısa cevaplarda NewYork beni de heyecanlandırıyor, gidip gezmeyi çok istiyorum.

"Friends'te gülebilmek, Forrest Gump'ta duygulanabilmek, Bohemian Rhapsody'de coşabilmek." Şu kısım da harika.

Bazı noktalarda da kendimi buldum diyebilirim sanırım doğru yoldayım.
Teşekkürler bu arada, elimizden geleni yaptık @Bully kardeşim ve diğer arkadaşlarımızla.
Emeklerinize sağlık.. @Ahmed @bazinga

İnsanlar 22 yaşında hayata atılıyormuş, yorum yapmayacağım..
@xBUGRAx

Aynı anda yazmışız yine.

Reactions: mrt-06
Çok keyifli bir sohbet olmuş teşekkürler.
@Ahmed @bazinga

İşe başlama yaşın üzdü.
Yaş almak yakışmış.

Reactions: xBUGRAx
Dünyanın en büyük şehir parklarından biri. 1850'lerde başlamışlar daha pek özentilik bir durum göremedim.

Burası dışında da bir sürü çok güzel küçük parkları var.
Ben California taraflarına gitmiştim. Özellikle Las Vegas, Paradise ve Henderson şehirlerinde neredeyse hiç yeşillik yoktu. Los Angeles bu şehirlere göre daha iyiydi tabii ama kapitalizimin doruk noktada olduğu ABD'nin doğa düşmanı olduğunu varsayarsak şaşırdım açıkçası.

Forumun Armağan Çağlayan'ı olarak yine olay sorular sormuşsun @Ahmed 'cim. Admin ise bildiğimiz gibi cevaplar vermiş.

İkinizinde emeğine sağlık.

Bu arada yönetim her zaman eleştirildi o konuda katılıyorum. @xemrexxx 'in yakamoz asi'yi illallah ettirdiği dönemleri unutmadık. O dönemde çok eleştiri alıyordu. Adamın adını İsviçreli kötü mod. diye algılatmıştı.

Gossip Girl de New york'ta geçiyor, sık sık Central Park manzaraları oluyor dizide hayranlıkla izliyorum. Gerek içi gerek uzaktan görünümü muazzam bir park ve bence dünyada eşi benzeri yok. Binaların arasında bir cennet gibi hatta bildiğim kadarıyla da dünyadaki en büyük park.

Armağan Çağlayan iyiymiş.

Reactions: sokak sanati