ilk başta yaşı görünce ha tamam iyi dedim, sonra fotoğrafları görünce hayal kırıklığı yaşadım (yanlış anlaşilma olmasın, fazla iyi
Valla en giyinikleri seçtim ne var ki bu fotoğraflarda, öyle absürd bir açıklık yok bence.ilk başta yaşı görünce ha tamam iyi dedim, sonra fotoğrafları görünce hayal kırıklığı yaşadım (yanlış anlaşilma olmasın, fazla iyive daha giyinik tercih ederdim)
yakışmadıbari başka güne paylaşsaydın, bu güne uymadı 🙄
@Tolstoyevski için karardı biraz gözün gönlün açılsın..
Deme öyle. :/Hiç ilgimi çekmiyor artık bu tür kadınlar. Biraz duygusal dönemlerdeyim belki, yani bir uyuşturucunun etkisinde olmak gibi. Kalpteki bir sızı misali...
Dedim ya yaşina göre fazla iyi, ondan bu tepkimValla en giyinikleri seçtim ne var ki bu fotoğraflarda, öyle absürd bir açıklık yok bence.
Harikayı kaptınHiç ilgimi çekmiyor artık bu tür kadınlar. Biraz duygusal dönemlerdeyim belki, yani bir uyuşturucunun etkisinde olmak gibi. Kalpteki bir sızı misali...
Ayol Atacan atayiz zaten bilmiyon muilk başta yaşı görünce ha tamam iyi dedim, sonra fotoğrafları görünce hayal kırıklığı yaşadım (yanlış anlaşilma olmasın, fazla iyive daha giyinik tercih ederdim)
yakışmadıbari başka güne paylaşsaydın, bu güne uymadı 🙄
Şimdi birşey diyeceğimde içimde tutuyorumAyol Atacan atayiz zaten bilmiyon mu
Görende ölüm döşeğindesin sanır.Hiç ilgimi çekmiyor artık bu tür kadınlar. Biraz duygusal dönemlerdeyim belki, yani bir uyuşturucunun etkisinde olmak gibi. Kalpteki bir sızı misali...
Görende ölüm döşeğindesin sanır.
Burada 20.000 vaka, 52 ölü var. Bir günde 5000 vaja arttı ama umrumda bile değil. Nokacaksa olsun kafasındayım. Biz virüsten değil virüs bizden korksun.
Bana da olmuştu geçen hafta. Günlerce bir şey yemedim, okula da gitmedim mesela. Düşün düşün aklım çıkmıştı canım hiçbir şey yapmak istemiyordu ama bunlarda gelip geçiyor işte. Zamanla alışırsın merak etme.Gündemin ve virüsün de etkisi oluyor tabi ki. Ama kalpteki sızı sadece ölümden olmaz ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?