Yeme-İçme Soğuk Çay

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,084
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Namı diğer Ice Tea. Nestea, Fuse, Didi ve Lipton soğuk çayları piyasadaki başlıca en çok rağbet gören soğuk çay markaları.

maxresdefault.jpg

Normalde pek sevmez ya da aramazdım ama bu cehennem sıcaklarının yaşandığı, banyoda soğuk suyla duş alırken bile terlediğimiz bu illet günlerde cidden insanı ferahlatıyor, üstelik kola gibi mideyi de yakmıyor. Zararlı olsa da kola kadar değil en azından. Ayrıca her zararlı şeyi tüketmeyeceksek bitkilerden ne farkımız kalır ki?

Ice Tea şeftali haricindeki aramolari tercih etmem.:D Eğer şeftalisini bulamazsam Fuse tea şeftaliyi alirim. Didiyi çok şekerli buluyorum ikisi olmazsa bile didi'yi tercih etmem asla.:D

Lipton Şeftali dışındakıler yalan vlla kutunun görüntüsü bile ferahlatıyor piskolojik olarak:F :F :F
lipton-icetea-seftali-330cc-6-li-paket-1-zoom.jpg

Ice Tea şeftali haricindeki aramolari tercih etmem.:D Eğer şeftalisini bulamazsam Fuse tea şeftaliyi alirim. Didiyi çok şekerli buluyorum ikisi olmazsa bile didi'yi tercih etmem asla.:D

Doğuş da fena değil gibi, yoklukta gideri var bence. :D

Didi candır soğuk çayda. :bhr: Diğerlerini de içerim öyle ayırt etmem ama eve alacaksam Didi alıyorum. :D

Limon ve şeftalili iyidir.

Bu alana bir cevap yazın...