Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Çok teşekkürler insanın içini ferahtalıyor hediyen. Çok teşekkürler, yine hepsinden farklı ama harika bir seçim yapmışsın. Bir ara sen beni geçecektin ama 7 ay önce bir çenem düştü susturabilene maşallah. Çok teşekkürler, hediyelerin harika. Böyle fotoğraflar görünce benim de bir gözüm, gönlüm açılıyor. İki tane güzel söz söylemişim sadece. Çok teşekkürler abla, şu GİF'in şirinliği. Çok teşekkürler. Hediyem de harika, maaşlarımı biraz biriktireyim de sonra ben alırım belki. Sorma ya, buraya kadar biraz durayım dedim ama sonradan yine biraz çenem düşünce girmiş bulundum. Çok teşekkürler. Şarkılar muazzam.
Çok teşekkürler insanın içini ferahtalıyor hediyen.
Çok teşekkürler, yine hepsinden farklı ama harika bir seçim yapmışsın.
Bir ara sen beni geçecektin ama 7 ay önce bir çenem düştü susturabilene maşallah.
Çok teşekkürler, hediyelerin harika. Böyle fotoğraflar görünce benim de bir gözüm, gönlüm açılıyor.
İki tane güzel söz söylemişim sadece. Çok teşekkürler abla, şu GİF'in şirinliği.
Çok teşekkürler. Hediyem de harika, maaşlarımı biraz biriktireyim de sonra ben alırım belki.
Sorma ya, buraya kadar biraz durayım dedim ama sonradan yine biraz çenem düşünce girmiş bulundum.
Çok teşekkürler. Şarkılar muazzam.