Slaven Bilic İle Yollar Ayrılıyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1432120572.jpg

Siyah beyazlı külüp, Spor Toto Süper Lig’de bitime iki hafta kala Konyaspor’a yenilerek şampiyonluk şansını tamamen yitirmesi sonucu Hırvat teknik direktör Slaven Bilic ile yolları ayırıyor.

Blic, Konyaspor yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada, başarısızlığın tüm sorumluluğunu üzerine aldığını ve yönetimin kendisiyle devam etmek istediğini düşünmediğini söylemişti.

Bilic'in yerine yönetim, iki isimle görüştü; Lucescu ve Şenol Güneş. Mustafa Denizli ihtimalinin de olduğu gelen haberler arasında. Ama belirli bir karar verilmedi ve anlaşılmış bir durum yok.

Blic'in kalan iki maçta da takım başında olacak ve lig bittikten sonra yollar resmen ayrılacak.

Son düzenleme:
Tek başına göndermeyin, son 3 maç kurtarıcı diye tutunduğu evladı Pektemek’i de onla beraber gönderin. :)

Ulan ite kaka ite kaka Galatasaray'ı şampiyon yapacaklar. :D
post modern şike... :))))))))))

Çeşitli basın-yayın organlarında yer alan, Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in görevine Yönetim Kurulumuz tarafından son verildiğine yönelik haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Toplantısı, bugün saat 15.00'te başlayacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Son düzenleme:
post modern şike... :))))))))))

Çeşitli basın-yayın organlarında yer alan, Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in görevine Yönetim Kurulumuz tarafından son verildiğine yönelik haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Toplantısı, bugün saat 15.00'te başlayacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
Doğan Haber Ajansı'nın son dakika geçtiği haberi yalanlamışlar ama haberin doğruluğuna şimdi daha çok inandım. Bizim yönetimin yalanladığı tüm haberler doğru çıktı. Saat 3'te yollar resmen ayrılacaktır. :)

Denizli tam bu maçların adamı eğer o gelirse Hamza'yı mahveder bence. Ama antrenörle çıkarsanız bize lazım olan beraberliği alırız.
Denizli gelmez bence. Beşiktaş transfer yasağı aldı UEFA'dan. Daha önce Fiko kendisine teklif götürdüğünde yıldız transferler istemişti. Bütçe olmadan gelmez yani.

Denizli gelmez bence. Beşiktaş transfer yasağı aldı UEFA'dan. Daha önce Fiko kendisine teklif götürdüğünde yıldız transferler istemişti. Bütçe olmadan gelmez yani.
Bence bu sezonu antrenörle bitirip seneye Sergen'i alırsınız. Sergen de yeni sözleşme imzaladı ama hallolur herhalde.

Bence bu sezonu antrenörle bitirip seneye Sergen'i alırsınız. Sergen de yeni sözleşme imzaladı ama hallolur herhalde.
Sergen'i bende isterim ama yeni macera aramak olur. Ama Lucescu ve Şenol Güneş gibi kurt hocalar kısa vadede şampiyonluk için daha çok işimize yarar sağlar. Sergen'le uzun vadeli bir yola çıkmak gerekebilir. Bir kaç yılda şampiyonluk getiremezse yazık olur kendisine.

Ulan ite kaka ite kaka Galatasaray'ı şampiyon yapacaklar. :D
ite kaka mı aga aslanlar gibi oynuyoruz asıl tam tersi sizin için geçerli son dakka uzatma penaltı şu bu derken feneri şampiyon yapacaklar diye korkuyorum :D şampiyonluğu hakeden takım Galatasaraydır

Hata yapmış olurlar eğer böyle bi karar alırlarsa daha kesin değilmiş açıklama gelmiş ama yapmasınlar zaten böyle bi hata.

Hata yapmış olurlar eğer böyle bi karar alırlarsa daha kesin değilmiş açıklama gelmiş ama yapmasınlar zaten böyle bi hata.
ne hatası ya eğer bilic gitmezse bjk için hayatlarının hatası olur hoca moca değil bilic :D tabi bizim için diyosan haklısın :D

BİLGİ... Beşiktaş'ta son iki maçta Bilic takımın başında olacak..

Avrupa maçlarında iyiydik fakat Lig maçları için aynı şeyi söyleyemiyecem tam bir hayal kırıklığı oldu. Yolların ayrılması mantıklı gibi duruyor fakat yerine gelicek hoca çok önemli eğer doğru kişi takımın başına getirilmezse Slaven Bilic'i mumla ararız.

SON DAKİKA! Beşiktaş Yönetimi, Bilic ile 2 maç daha devam kararı aldı. Hırvat hoca hakkındaki son karar lig bitiminde verilecek. (DHA)

derin Galatasaray iyi çalışıyor. hala çok güçlüler. cemaatle kanki olup fenere operasyon yaptılar şimdi yine ayak oyunları sonra fener şikeci))))
en salak bir bjkli böyle saçma karar almaz. bu bjkye operasyon bjk futbolcuların kafasını karıştırmak isteniyor açıkça