Hürreiyet Gazetesi geçtiğimiz günlerde bir balıkçıda yemek yiyen Okan Çabalar ve Sumru Yavrucuk arasında aşk olduğunu iddia etmişti.
Bu haber karşısında Sumru Yavrucuk deyim yerindeyse köpürdü.Okan Çabalar'ı oğlu gibi gördüğünü,kendisinin yetiştirdiğini ; onun da kendisine annem diye hitap ettiğini söyleyen oyuncu habere yapanlara oldukça kızgın durumda.
@EveN @Reytinger @denizz19 @Forumdash @Fks14 @xBUGRAx @hayret bi şey @mrt-06 @Almila @dizi kolik
Bu haber karşısında Sumru Yavrucuk deyim yerindeyse köpürdü.Okan Çabalar'ı oğlu gibi gördüğünü,kendisinin yetiştirdiğini ; onun da kendisine annem diye hitap ettiğini söyleyen oyuncu habere yapanlara oldukça kızgın durumda.
“Okan benim evladım, çocuğum. Ben onu ellerimle büyüttüm. Bana ‘ikinci annemsin’diyor. Böyle bir şey yazılır mı? Bu yapılır mı? Ben ondan 30yaş büyüğüm. Bana böyle bir şeyi nasıl yakıştırıyorlar? Beni sanatımla değil, saçma haberlerle gündeme getiriyorlar, yazıklar olsun!”
@EveN @Reytinger @denizz19 @Forumdash @Fks14 @xBUGRAx @hayret bi şey @mrt-06 @Almila @dizi kolik
Ekli dosyalar
Son düzenleme: