Sizi Kendine En Çok Bağlayan Kanal?

Sizi kendine en çok bağlayan kanal hangisi?

• Kanal D

Oy: 6 31.6%
  • Star TV

Oy: 4 21.1%
  • FOX

Oy: 4 21.1%
  • Show TV

Oy: 2 10.5%
  • ATV

Oy: 1 5.3%
  • tv8

Oy: 0 0.0%
  • TRT 1

• Samanyolu TV

Oy: 2 10.5%
  • Diğer

• Kullanılan toplam oy
    19

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,675
Puanı
1,061
Yayınladığı dizi veya programlarla ilginizi çeken, vaktinizi en fazla geçirdiğiniz kanal hangisi? Yorumlarınızı bekliyorum...

LÜTFEN ANKETE OY KULLANINIZ!

Kanal D ve Star Tv bana hitap ediyor bu sene, geçen sene Fox Tv'yi severdim,bağlı kalırdım.

ben son 2 yıldır sadece atv izliyordum bu yıl vadinin kanal d geçmesiyle 2 yıl aradan sonra atv dısında farklı bir kanal izlemiş oldum ama atv dizileri bu sezon bitiyor malesef yanı elimde sadece vadi kalıcak gelecek sezondan itibaren yanı tek izlicem kanalda kanal d olucağı için şimdiden kanal d diyorum atv maceram bu sezon son buluyor çünkü izlediğim tüm diziler biticek:T

Gece 2-3 gibi 3-4 gündür yemek programına denk geliyorum TV8'in onda takılıyorum, Pc artasında seslik. :D

ben son 2 yıldır sadece atv izliyordum bu yıl vadinin kanal d geçmesiyle 2 yıl aradan sonra atv dısında farklı bir kanal izlemiş oldum ama atv dizileri bu sezon bitiyor malesef yanı elimde sadece vadi kalıcak gelecek sezondan itibaren yanı tek izlicem kanalda kanal d olucağı için şimdiden kanal d diyorum atv maceram bu sezon son buluyor çünkü izlediğim tüm diziler biticek:T
Atv fanısın kabul et

Oh, canıma değsin. Çatla üzüntüden... :F

Kanal D'ye ne kadar kızgın olsam da en çok Kanal D izliyorum sanırım.

Benim sevdiğim dizi veya program hangi kanal da ise ona göre izlerim. Sabit kanalım yok yani.