Sizce Yeni Sezonun En İyi Tanıtım Filmi Hangi Kanaldan Çıktı?

Sizce yeni sezonun en iyi tanıtım filmi hangi kanaldan çıktı?

• Kanal D

Oy: 8 50.0%
  • Star TV

Oy: 1 6.3%
  • FOX

Oy: 6 37.5%
  • ATV

Oy: 1 6.3%
  • Show TV

Oy: 0 0.0%
  • Hiçbiri

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
Şu ana kadar yayınanan yeni sezon tanıtım filmlerinden en iyisi hangi kanaldan çıktı? Sizce en güzeli ve en kötüsü ne? Yorumlarınızı bekliyoruz. :)

NOT: TV8 ve TRT 1'in tanıtım filmleri henüz yayınlanmadı.

proxy.php

KANAL D
Slogan: D'li gibi sevmek ruhumuzda var!

proxy.php

STAR TV
Slogan:
Starsan Star'dasın!

proxy.php

FOX
Slogan:
Şimdi FOX zamanı!

proxy.php

ATV
Slogan: ATV seyredeceksiniz!

proxy.php

SHOW TV
Slogan:
Yeni sezonda Show TV'de buluşalım!

Son düzenleme:
Kanal D ve Fox arasında kaldım :(

Ama Gk ve Yö ekibinin mükemmeliğinden dolayı Kanal D dedim :D

şu an için star ile kanal d iyi sanırım tabi fox ta buna eklenebilir iddalı..öbür kanallarda tanıtım yaptıktan sonra daha net bir karar olabilir...şimdilik onları bekleyip oy kullanmıyorum

Benimde sıralamam;

1- Kanal D
2- ATV
3- Fox
4- Show Tv
5-Star Tv

Show'un stardan yüksek olmasının sebebi; evet oyuncularla çekilmişti ama ne bir hareket ne bi heyecan vardı.

Kanal D tanıtımı sosyal medyaya damgasını vurdu. Hala Twitter'da TT listesindeyiz, hangi tanıtım TT oldu acaba? :)

Tabi ki Kanal D!

trt1 i çok merak ediyorum.bu arada stv ninkide çıkmış ekleyebilirsiniz. şimdiye kadar çıkanlarda bence kanal d açıkara önde.hem müziği güzel hem kareografi sonra atv ve fox arasında kaldım ama atv nin şarkısı daha güzel olduğu için atv diyorum yani sıralamam
1-kanal d
2-atv
3-fox
4-star
5-show(arkadan seslendirmeli bir tanıtım hiç profesyonelce olmamış bence eski tarz olmuş)

Star'ın tanıtımı kötü değildi bence, en azından Show'un ve kısmen ATV'nin emek verilmeyen tanıtımlarından daha iyiydi. Neden yerin dibine batırıldığını anlayamadım.

Son düzenleme:
Kanal D'nin tanıtımı açık ara en güzeli olmuş. :) Her izlediğimde yüzümde bir gülümseme oluyor, insana mutluluk veren bir tanıtım yapmışlar. Emeği geçenlerin ellerine sağlık..

Star TV ise fiyasko olmuş net. Bir tozu üzerinlerine bulayıp ona buna fırlatıp durdular 1 dk boyunca. :F Her anlamda vasat bir tanıtım olmuş BENCE.

Fox'un tanıtımı da güzel olmuş dediğim gibi Kanal D'den sonra en iyisini Fox yapmış. :)

Show TV ve ATV de slayt gösterisiyle iyi iş çıkarmışlar. :F