Sizce Yakın Zamanda Hangi Dizinin Reytingleri Düşmeye Başlayacak?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,265
Puanı
1,061
Cevapları bekliyorum.Malum çok iyi reytinglerle başlayıp,hüsrana uğrayan diziler çok gördük.

Bence en yakın zaman diyor ve en yakın zaman bugün. Yani Cumartesi hangi dizi düşüş yaşar diye soruluyor. Bu yüzden Şefkat Tepe diyorum ben.

Isler Güçler

huzur sokagı düştü düşeceği kadar.
bundan sonra 20 dakika ve intikam düşecektir.
karadayıda senaryo rolantiye alındı hızlandırmasalar düşebilir
benim için üzülme ana sürekleyici konu baya daha sündürebilirler
lale devrinde konu döne dolaş aynı noktaya geldi düşmemmesi süpriz olur

cevap olarak vadi yazanlar tamamıyle kıskançlık ve çekememezlik sonucu bu yorumu yazanlardır..vadi .tarihinin en iyi bölümlerini beklerken türkiyenin ..bir anda karar değiştiripte sizin programlarınıza döneceğini pek zannetmiyorum ben...tüm bulgular final etapına girerken haftaya süperüstü bir bölüm beklenirken ab grubu başta olmak üzere müthiş reyting artışı beklenirken tarihi reyting arefesinde tarihi atar yapmayın bence...fenerin maçlarına kadar vadi yükselmeye devam etcektir....reytingi dibe sürüklencekler zaten belli..şişirmasyon dizisi olan intikam ve 20 dakika...gerçekler bunlar...:GDG:[:'(]

Huzur'u izlememişssin belli

Ama köşe yazarlarida beni destekliyor onlarda mi?

Köşe yazarları 20 Dakika'nın reytingi düşecek mi diyor.Beren Saat'i şişirmelerinin tek nedenide aşkı memnudan süre gelen popülerliği ki zaten bir gurupda berenin tam olarak bu diziye adapte olamadığını söylüyor.En çok övgü Engin Hepileri ve Nejat'a geliyo