Sizce Vahide Gördüm Muhteşem Yüzyıl'da Başarılı Olur Mu?

Sizce Vahide Gördüm Muhteşem Yüzyıl'da Başarılı Olur Mu?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061
OLAYIN KISA ÖZETİ : Yayın hayatına Show TV'de başlayıp daha sonra Star TV'ye transfer olan yıllardır reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl'da geçtiğimiz haftalarda şok bir ayrılık yaşanmıştı dizinin demirbaşı Meryem Uzerli diziden ayrılıp Hürrem karakterini ortada bırakmıştı.

TIMS Meryem Uzerli'nin dönmesi için çok uğraş verdi ancak başarılı olamadı yapımcı da Hürrem için başka oyuncuların arayışına girdi. Ve yeni Hürrem için usta oyuncu Vahide Gördüm uygun görüldü. Dün yayınlanan fragmanda da Vahide Gördüm ilk kez görüldü.

ANKET : Peki sizce Vahide Gördüm Muhteşem Yüzyılda Başarılı Olur Mu?

ANKETE KATILMANIZ DİLEĞİ İLE....

Lütfen nedeni ile belirtiniz....

Moderatörün son düzenlenenleri:
Gelecek sezon için yazın konuşmasına daha çok çalışırsa olur ama show klupte sanırım meryemin geri döneceğini,vahidenin hürrem geldi gibi gözüksün diye sezon finalinde rol alacağını söylemişler..

Gelecek sezon için yazın konuşmasına daha çok çalışırsa olur ama show klupte sanırım meryemin geri döneceğini,vahidenin hürrem geldi gibi gözüksün diye sezon finalinde rol alacağını söylemişler..

insallah geri gelsin yha ama sırf bir bölum icinmi bu usta oyuncu :) Yoldan geceni bile oynatabilirlerdi. neyse ama insallah geri döner :)

Fragmanda asalet konuşuyor. Hele o ses nasıl öyle ya off büyüledi bile beni şimdiden Vahide Gördüm. Merakla bekliyorum sezon finali bölümünü. :)

MY'ı Vahide Gördüm sayesinde yeniden takip edeceğim. Diziyi gelecek sezon kaçıracağımı hiç sanmıyorum. :)

Çok iyi oyuncu ama Meryem Uzerli'den sonra çok tuhaf gelecektir. Pek başarılı olamaz gibi geliyor bu nedenle. Ama kimse gelse başarılı olamaz yani. :):)