Sizce 'Ulan İstanbul' Nasıl Başlangıç Yapar?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061

Uzun zamandır tanıtımı dönen, Kanal D'nin Pazartesi akşamı 20.00'da başlayacak olan D Yapım imzalı "Ulan İstanbul" dizisi sizce nasıl bir başlangıç yapar? Zirveyi alır mı yok ortalama bir başlangıç mı yapar? Reytingleri nasıl olur?

VE

Aynı gün ve saatte Star TV'de başlayacak olan "Kaçak Gelinler" ile yaşanacak reyting yarışında hangi dizi galip çıkar?

İki grupta da Kaçak Gelinler'i geçer. İyi bir başlangıç yapacağını düşünüyorum.

Ulan İstanbul geçer iyi başlar 2 gruptada yüksek reyting alır

Kenan İmirzalıoğlu ile Kim Milyoner Olmak İster reytinglerde birinci olur.

Ulan İstanbul ve Kaçak Gelinler 3-4 arası alır.

Ulan İstanbul eğer görüldüğü kadar iyiyse Ab grubunda zirveye oynayabilir gibi geliyor. Ve ben diziden 4,5 reyting bekliyorum ilk bölüm hatrına.

Bence ortalama bir başlangıç yapar .Ben Kaçak Gelinleri izleyeceğim🙂

Kaçak Gelinleri rahat sollayacağını düşünüyorum

Kim Milyoner Olmak İster birinci olabilir fakat Ulan İstanbul çok iyi başlayacaktır

Karadayinin ve Survivorunun yoklugunda bence 4 reytingle baslar .Ugur Polat begendigim oyuncu ilk bolumu izlerim belki
maclarda var pazartesi

Bence Kaçak Gelinler ilk bölümüyle daha çok alır, sürekli Survivor arasında tanıtıldı dizi. Yüksek başlayabilir. Daha sonrasına senaryo karar verir.

Kaçak Gelinler hem komedi hem gençlik tadında
izlicem
Ulan İstanbulda başrol yani Şebnem Bozoklu mu ne nasıl dizide onu başrol yaparlar anlamıyorum kadında oyunculuk denilen şey yokki.

sabah ezan vaktini en iyi bir muminler bilir, birde hirxislar [HASHTAG]#UlanIstanbul[/HASHTAG]
ben [HASHTAG]#UlanIstanbulu[/HASHTAG] izlicem, ama bence kaçak gelinler daha iyi gidecek + starin survivordan kalan bi 10 reytingi var.
ikisinede bol reytingler.

sabah ezan vaktini en iyi bir muminler bilir, birde hirxislar [HASHTAG]#UlanIstanbul[/HASHTAG]
ben [HASHTAG]#UlanIstanbulu[/HASHTAG] izlicem, ama bence kaçak gelinler daha iyi gidecek + starin survivordan kalan bi 10 reytingi var.
ikisinede bol reytingler.

Tabiki Ulan İstanbul geçer 🙂 bende izleyecegim yüksek en azından +4 ile başlar diyorum totalde. Ab`de daha fazla alır 🙂

Özellikle Ab'de güzel başlar ve geçen yaz Güneşi beklerken gibi süper gider sonra devam etme ihtimalide yüksek olur bence.

21.00 de başlasa daha iyi olur
19.30 Recep İvedik2
21.00 Ulan İstanbul
Yayın Akışı böyle olursa başarılı olur🙂

Kaçak Gelinler bana daha iddialı geliyor..

Günü iki dizi de zirvede tamamlayamaz bence. Maç ve Kim Milyoner Olmak İster?'in gerisinde kalırlar.
Kaçak Gelinler dizisinin @RevaN'ın dediği gibi tanıtım avantajı var. Ancak duruma bakıldığı zaman Kanal D'nin dizileri genel olarak hep yüksek başlar.

Şayet her iki diziyi de izleyeceğim. Ancak Kaçak Gelinler'i daha çok hevesle bekliyorum desem yalan olmaz. Ulan İstanbul'u ise sırf Şebnem Bozoklu olduğu için bile izlerim ama