teşekkür ederim daha yazacaktım ama o kadar çok dizi var ki unuttum çoğunubu uzun ve güzel tahminin için tebrik ediyorum seni
bu uzun ve güzel tahminin için tebrik ediyorum seni
aynen o kadar uzun mesaj yazamam ben
teşekkür ederim daha yazacaktım ama o kadar çok dizi var ki unuttum çoğunu
Bunu söylemek henüz erken bence, fakat kesin gözle baktigim sadece Muhtesem Yüzyil'in A/B grubunda zirvede yer alacagi..
reyting sistemi değişeceği için bazılarını abarttım ama Muhteşem'in yeni oyuncularla bu oranları alabilme şansı varyalnız tahminlerinin tutacağını hiç sanmıyorum çok enteresan olmuş bazıları baştan başlim muhteşem totalde 14 ab 18 alamaz kısaca söylim son yaz balkanlar karadayı fatih ve vadi hariç totalde hiçbiri o rakamları alamaz
ab de de yine aynı şekil çoğu o oranları alamaz mesela kuzey güney suskunlar behzat falan imkanı yok
muhteşem ab de zirvede olabilir ama bana şu yeni dizilerden biri ab de patlama yapacak gibi geliyo o yüzden belli olmaz karadayı fatih son yaz balknalar çok çok iddaalı diziler
yeni diziler bu yıl patlama yapacak bence eski dizileri süpürecekler bikaçı dışında
KVP Total de ilk 3 dr AB de ilk 5 de olur geriside beni pek ilgilendirmiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?