Sizce Show Tv'nin Ocak Ayı Planı Tutar mı? Ekrana Süreceği Projelerden Hangisi Tutar?

Hangisi tutar?

• Yaparım Bilirsin

Oy: 1 12.5%
  • Adam Asmaca

Oy: 0 0.0%
  • Benzemez Kimse Sana

• 41

Oy: 4 50.0%
  • Ali Ayşe'yi Seviyor

Oy: 3 37.5%
  • Kara Gül

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
1. İç yapımların yapacağı Orjinali'My Man Can' olan 'Yaparım Bilirsin' adı Ben bilmem eşim bilirin benzeri yarışma2. Kelime 2. yine iç yapımların yapacağı 2 m,lyon para ödüllü kelime yaryarışması "Adam Asmaca"
3.Endemol'un yapacağı daha önce star Tv de yayınlanan 'Benzemez Kimse Sana'
4.
Burak Özçivit ve Nebahat Çehre'ni oynayacagı 41 adlı dizi
5. Ntc Yapım'dan 'Ali Ayşe'yi Seviyor'. Hakan Yılmaz Salih Kalyoncu'nun oynayacağı dizi
6.Avşar Film'den 'Kara Gül' Adlı Baş rollerinde Şebnem Bozoklu, Özlem Conker, Yavuz Bingöl, Bülent İnal dizi

ne zmaan açılacak diye bekliyodum :d
neyse kony-uya dönersek 4.kanal olur biü çökerse 3.lüğe oyanayabilir D
41 ve karagülden ümitliyim

bu atılımlarımlar show tv büyük bir atılım gibi sunmuşlar lakin pek parlak projeler değil anca foxu geçirir bu programlar. kanalı toparlatır

Hakan Yılmaz'ın yer alacağı 'Ali Ayşe'yi Seviyor' dizisinin tutmasını isterim daha çok. :)

En net olarak Benzemez Kimse Sana programı iyi gidecektir diye düşünüyorum, daha önce tutmuş bir yapım zaten. :)

Karagül dizisinin daha Kanal D`de olacağını sanarken bile umudum yok demiştim bu dizi`den. Bakalım tutacak mı?

Aralarında tutmasına kesin gözle baktığım bir tek "41" var

bu yüzde 33 eder :Dsenle endgame de tutar derseniz kesin tutmaz:d

benimle kendini karıştırdın sanırım .. psikolojide ki yansıtma sanatına bire br örneksin :)))) aç bak eski dizilere ne demişsin :)))) huzur sokagı veda konuyları daha güncel

- - - Ekleme - - -

benzemez sanada iyi ünlüler bulabilirse showun hafta sonunu kesin kurtarır. am taklit yetenegi çok kuvetli olmalı seçtikleri ünlülerin

benimle kendini karıştırdın sanırım .. psikolojide ki yansıtma sanatına bire br örneksin :)))) aç bak eski dizilere ne demişsin :)))) huzur sokagı veda konuyları daha güncel

- - - Ekleme - - -

benzemez sanada iyi ünlüler bulabilirse showun hafta sonunu kesin kurtarır. am taklit yetenegi çok kuvetli olmalı seçtikleri ünlülerin

yok cnm sende bir karışıklık var üçünüzün üzerinde anlaştığı dizinin tutma ihtimali 0 diyorum :D ,
2 dizide tahminin tuttu diye yüzde 100 olacak hali yok :d

Benzemez Kimse Sana Starda da yaz sezonunda varlık göstermişti. Kış programı değil bu. 2-3 reyting alır maksimum. Akıllı Show Tv kesin haftasonu yayınlar

41 %100 Tutar
Diğer Diziler Konularına Bağlı
Adam Asmaca 3.Bölüm Kalkar
Yaparım Bilirsin Tutar

yok cnm sende bir karışıklık var üçünüzün üzerinde anlaştığı dizinin tutma ihtimali 0 diyorum :D ,
2 dizide tahminin tuttu diye yüzde 100 olacak hali yok :d

ne 2 si yahuu :)) kendinle benikarıştırmada mahirsin bakıyom.. özelikle ilk bölümünü izleyip yorum yaptıgım dizilerde çok az yanılmışımdır :))) fragmanına göre bile yorumlarım tutar.

bak huzur sokagı 1. ken bile senaryonun kötü oldugunu düşeceğini o kadar tepki almama ragmen yazıdım. dilanın yükselip düşeceğini yazdım. karadayının 4 yada 5. bölümde hyecan yakaladıgını yazdım daha nasıl tutturayım yahuu ha biü nün ilk başladıgındanki hatat fragman yayınlandıgında ne demşlşm dön bak :)))))

06.Kasım.2012, 20:26
beyazsoy' Alıntı:
tam dizi destereye göre göre olmuş ama öbzg yi bırakıp bu diziyi izlemez ama tekraını izleyince sevecektir..

06.Kasım.2012, 20:29
beyazsoy' Alıntı:
benim için üzülme oyunculuk ve şiveler çok iyi ilk defa dalagaya ve abartıya kaçmayan karadeniz şivesi izliyoruz . komedisi ve dramıda şimdilik çok yerinde müziklerde güzel. öbzg nin tahtını çok rahat zorlar hatta alt edebilir şimdiden diyeyim. zati fragmanlardan görüntü kalitesinin çok iyi olacagını biliyorduk..

https://fav10.net/f498/6-kasim-2012-sali-reyting-sonuclari-168923/sayfa5#post931022

06.Kasım.2012, 20:45
beyazsoy' Alıntı:
canbar aga benim için üzülmede de döktürüyor ya adam mütiş oynuyor ogluda süper oynuyor . bu yıl izlediğim dizilerde en iyi oyunculuk kaçmaz diyorum
https://fav10.net/f498/6-kasim-2012-sali-reyting-sonuclari-168923/sayfa6#post931062

beyazsoy kaç saattir bunu mu arıyodun :D öle hepimizin tahmini tutuyor fragman ya dabölüme bakarak kgmy yi geçemz dedim tuttu o zman :d neyse ben kaçtım iyi forumlar