Sizce Süper Lige Hangi 3 Takım Yükselir?

Süper lige hangi 3 takım çıkar ya da çıkmalı?

• Adana Demirspor

Oy: 0 0.0%
  • İstanbulspor

• Keçiörengücü

• Bursaspor

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,718
Puanı
1,060
TFF 1. ligde büyük heyecan yaşanıyor. Ligde son 7 haftaya girilirken Giresunspor 56 puanla zirvede yer alıyor. İkinci Samsunspor'un 51, üçüncü Altay'ın 50, dördüncü Adana Demirspor'un 49, beşinci Altınordu'nun 49, altıncı İstanbulspor'un ise 47 puanı bulunuyor.

TFF 1. ligde ilk 2 direk çıkarken, 3. takım ise playofflar sonucunda bir üst lige çıkıyor.

Sizce hangi 3 takım bir üst lige çıkar ya da çıkmalı?

Altınordu'nun yükselmesini çok istiyorum o yüzden onlar yükselemezler.

Giresun - Samsun - Altay diyorum. Adana Demir de yine finalde kaybeder maalesef.

Reactions: 12.Adam
45 sene sonra yeniden Süper Lige çıkmak istiyoruz ve çıkacağız da inşallah.

İstanbul takımlarının gelmesini istemiyorum. Yeterince var zaten ligde İstanbul takımı.

Diğer takımlar Samsunspor ve Altay olacak gibi duruyor. Adana Demirspor bu hafta büyük fırsat tepti. Son sıradaki Eskişehirspor ile berabere kaldılar.

Giresun ve Samsun mutlaka gelmeli. Onlar gelince üstten Rize'de düşmemeli. Hem bize yakın yerlerden takımlar gelmiş olur hem de sezona kafadan en az 15 puanla girmiş oluruz.

Üçüncü olarak Fatih Tekke yüzünden İstanbulspor gelsin isterdim ama ligde yeteri kadar İstanbul takımı var. Adana, Altay ve Keçiörengucci gelse hiç fena olmaz. Ne kadar fazla farklı şehir olursa bizim için o kadar iyi.

Giresun ve Samsun çıkarsa 4 tane Karadeniz takımı olmuş olacak ama kafadan Trabzon'a 15 puan gelmez, geçeceksin o işi.

Reactions: 12.Adam
Giresun ve Samsun çıkarsa 4 tane Karadeniz takımı olmuş olacak ama kafadan Trabzon'a 15 puan gelmez, geçeceksin o işi.
Öyle de bir gelir ki. Üst lige gelen Karadeniz takımları bir anda yerlerini unutup maçtan önce çok havaya giriyorlar sonra bize puanı verip gidiyorlar. Ezelden beri bu böyle olmuştur.
Ligde ne kadar çok Karadeniz takımı olursa bizim üst sıra yarışımız daha iyi oluyor.

Reactions: emreemreu
Bugün beğendim seni. Güzel espriler yapıyorsun. 🤭

Reactions: mesmeso