Sizce Süper Lig'de En Abartılan Futbolcular Kimler?

Sizce Süper Lig'in En Abartılan Futbolcuları Kimler?

• Fernando Muslera (Galatasaray)

Oy: 0 0.0%
  • Marcao (Galatasaray)

Oy: 2 33.3%
  • Henry Onyekuru (Galatasaray)

Oy: 3 50.0%
  • Taylan Antalyalı (Galatasaray)

Oy: 1 16.7%
  • Mostafa Mohamed (Galatasaray)

• Luiz Gustavo (Fenerbahçe)

• Ozan Tufan (Fenerbahçe)

• İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe)

• Bright Osayi-Samuel (Fenerbahçe)

• Altay Bayındır (Fenerbahçe)

• Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

• Abdülkadir Ömür (Trabzonspor)

• Anthony Nwakaeme (Trabzonspor)

• Atiba Hutchinson (Beşiktaş)

• Josef de Souza (Beşiktaş)

• Edin Visca (Başakşehir)

• Aaron Boupendza (Hatayspor)

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

HeisenBerg

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,856
Puanı
910

Başlıktan da anlaşılacağı üzere İngilizce'de "overrated" denilen Süper Lig futbolcularını yazıyoruz ve oyluyoruz.

Son düzenleme:
Anketi es geçmeme adına Diğer diye yazıyorum

Yoksa ilk aklıma gelen Onyekuru

Aaaa değiştirme hakkı varmış. Sadece ona oy vereyim şimdilik ama diğer seçeneği işaretli kalsın

Reactions: Tolstoyevski
Çok abartıyorsunuz diye
(iyi futbolcu gerçi ama olsun
)

Kısa zamanda iyi iş yaptı, golleri bol ve rakip takımda olmasını istemezdim.

Asıl abartılan isim Mesut Özil oldu bu sezon için, ama ankette yer almıyor... @HeisenBerg

Reactions: Dosi
Kısa zamanda iyi iş yaptı, golleri bol ve rakip takımda olmasını istemezdim.

Asıl abartılan isim Mesut Özil oldu bu sezon için, ama ankette yer almıyor... @HeisenBerg
Mesut çok az oynadı ve isimlerden daha çok performansı abartılan oyuncular şeklinde hazırladım anketi.
Diğer seçeneğini işaretleyebilirsin.

Evet seni kastettim.

Hem Premier Lig hem Bundesliga hem de La Liga'da asist kralı olmuş tarihteki tek futbolcu. Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası ve Şampiyonlar Ligi'nde de asist krallıkları var. Böyle bir oyuncuya abartı demenin mantıktan çok uzak olduğu ve fanatikçe olduğu çok açık.

Geçmişi başarılarla dolu birisi değil, asist kralı olmuş olabilir ama kupa olarak elinde ne var? ŞL? 1 tane La Liga şampiyonluğu. Bir de Dünya Kupası tabi, hakkını yemeyelim.

Ama benim abartıdan kastım geçmiş başarıları vb. de değildi, yani bunların önemi yok sonuçta Türkiye'ye kimler geldi geçti daha kariyerli, daha kupalı, ŞL şampiyonluğu vb...

Dün dündür, bugün bugün. Mesut'un futbolu o Fener'e geldiğinde yaşatılan çoşkudan çok uzak ve önümüzdeki sezonda da değişen bir şey olmayacağını görecek gibiyiz.

Yani bırakın bir Hagi, Alex etkisini... Sneijder etkisinden dahi çok uzakta olacak gibi. Belki beni şok eder, seneye patlama yapar bilemeyiz ama ben fazlasıyla abartıldığını ve asla bekleneni veremeyeceğini düşünüyorum.

Sonuçta neden bu kadar dünyaca usta formda bir top class futbolcuysa 5 büyük ligden doğru düzgün talip çıkmadı da bir ABD bir de FB çıktı o da ayrı bir soru...

Reactions: xdragxx
Sneijder neden 27'sinde buraya kadar düştü?

Carlos'tan sonra isim olarak Özil gelir kimse kendini kandırmasın
Belki Eto'o da olabilir 2.sırada ama sırf isim olarak Özil ilk 3'te. Adam bir marka ve bunu takipçi sayısından bile anlamak mümkün.

RM zamanları ile şimdiki hâlinin arasında dağlar kadar fark var. Geçmişine laf edilmez ama şu an bulunduğu durum senin de son cümlede belirttiğin gibi.