Sizce Racon ve Kara Kutu Nasıl Başlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hamza tamam iyi hoşda tahmin yap böyle kuru kuru olmuyor total ,ab,abc1 kaç alırlar ?
Vallahi ben öyle tahmin yapmam hele işlemeden asla ilk iki hafta reytingi tanıtımla oyuncunun fanları ile alakalı bir durum onları bilmek çok zor. Ama diziyi izleyip tutar demek daha kolay

Vallahi ben öyle tahmin yapmam hele işlemeden asla ilk iki hafta reytingi tanıtımla oyuncunun fanları ile alakalı bir durum onları bilmek çok zor. Ama diziyi izleyip tutar demek daha kolay
Niye tahmin yap görelim birşey olmaz kötü tahmin yaparsan karizma çizilir diyemi yapmıyorsun
)

Kara kutunun fragmanı muhteşem müthiş bir diziye benziyor
Yönetmen efsane zaten serdar akar
Müzikler gökhan Kırdar dan
Bu dizi beni çok heyecanlandiriyor

Raconun fragmanını izledim en ufak bi izleme isteği oluşmadi

Iki dizininde işi çok zor ama kara kutu efsane olabilir

Kara Kutu Vadi etkisiyle 5-6 reyting alabilir
Raconda tutar

Kaderimin Yazıldığı Gün gidici
perşembe yayınlanmıyor kara kutu hangi vadi etkisi
) ayrıca artık vadi etkisi kalmadı panpa sıradan bir maç. 7 nin altına düşerebiliyor vadiyi

racon star,fox ya da kanal d olsa tutardı ab dizisi
atv de işi zor
kara kutudan senaryo anlamında bişi beklemiyim oyuncuların performansına kalmış tutup tutmaması

Aynı gün değil dizi tanıtımı yapılırken Kurtlar Vadisi'nin yapımcısından diye tanıtılıyor ve her Vadi reklama girdiğinde reklam başında tanıtımı yapılıyor bu şekilde.

Aynı gün değil dizi tanıtımı yapılırken Kurtlar Vadisi'nin yapımcısından diye tanıtılıyor ve her Vadi reklama girdiğinde reklam başında tanıtımı yapılıyor bu şekilde.
gçen sene olsa etkisi olurdu bu sene zor

Her şeye rağmen Kanal D'nin en çok izlenen dizisi ayrıca dizinin kemik kitlesi var.
aga vadi için sorun yok illa ki yükselir şu haliyle bile en çok izlenen 3-4 diziden biri ötesi var mı

bu arada bu dizi beni çok heycanlandırıyor üstte yazdım ama mobildeydim

Yönetmen; Serdar Akar adam bildiğin efsane Osman Sınav'ı saymazsak Türkiye'nin en iyi yönetmeni
Müzik; Gökhan Kırdar alanının tartışmasız kralı tanıtımda ki müzik bile süper yani adamın farklı bir havası var müzikleri çok manyak
Bunun dışında aksiyon sahneleri ve senaryosuda çok sağlam olacağa benziyor pana film aksiyonun en iyisi ve bu diziyede yansıyacaktır
Dediğin gibi Perşembe çok tanıtım yayınladılar vadi ismi üzerinden ben tutmaz falan diyorum hala bu denek sisteminde ama süpriz yaparsa şaşırmam

Raconun tutma ihtimali yok fragmanı berbat millet durup dururken izlemez raconu falan