Sizce Racon ve Kara Kutu Nasıl Başlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Salı akşamı iki yeni dizi birden yayın hayatına başlıyor!

Kanal D'nin yeni dizilerinden birisi olan Kara Kutu salı akşamı ilk bölümüyle yayına başlıyor. Başrollerinde Orhan Kılıç, Sümeyra Koç, Deniz Uğur, Hazım Körmükçü ve Hakan Eratik'in bulunduğu, yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği Kara Kutu salı günü 20.00'da Kanal D ekranlarında olacak.

Atv'nin iddialı yeni dizisi Racon: Ailem İçin salı akşamı ilk bölümüyle yayına başlayacak. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Sarp Akkaya, Ekin Türkmen ve Barış Arduç'un bulunduğu, yapımcılığını TMC Film'in üstlendiği Racon: Ailem İçin salı günü 20.00'da Atv ekranlarında olacak.

Sizce bu iki dizi nasıl bir başlangıç yapar? Zorlu bir gün olan salı gününde rakipleri karşısında nasıl bir performans gösterirler? Yorumlarınızı bekliyoruz...

Racon AB'de 4.5 Total'de 3.4 ile.

Kara kutu AB'de 2.8 Totalde 2.3

İkisi de tutmayacak bence.

Racon diye bir dizi olduğunu yeni öğrendim. ATV'den bir şeyler izlemeyeli yıllar oldu herhalde. (Tamam abartmayım birkaç ay önce Kim Milyoner Olmak İster izlemiştim, bir de maçlar var arada.
) O nedenle reklamını falan da hiç görmemişim.
ATV'de olmasa belki tutabilirdi o dizi.

İkisinin de tutması zor Racon belki tutardı ama onun da kanalı yanlış olmuş, geçmiş olsun iki diziyede.

Racon büyük hayal kırıklığı olacağa benziyor kimse bir şey beklemesin bu diziden

Kara kutu ilk haftalar 4-5 arası alır zamanla daha da yükselme ihtimali var.

Bence iki dizi de hayal kırıklığı yaratacak gibi. Aşk Yeniden ve Survivor, çok güçlü rakipler. Aynı kitleye hitap etmeleri de ikisi için dezavantaj. Yine de Racon, bir adım daha önde olabilir gibi.

Racon: Ailem İçin (ATV)
Total:
3.30 - AB: 3.70 - ABC1: 3.50

Kara Kutu (Kanal D)
Total:
2.90 - AB: 3.20 - ABC1: 3.05

Kara Kutu: Total 3.5
Ab: 3
Abc1: 3.25

Racon: Total 3.3
Ab: 3.50
Abc1: 3.45

Bence ikisi birbirini yer özelikle totalde dusuk alacaklar ama AB de racon daha iyi sonuç alabilir.

Salı 3 tane erkek dizisini kaldıracak denek yok sistemde dudusunun avrupanin en cok seyirci rekorunu kirmis Liverpool maçı 11 reyting almış. Bolun bunu 3 e filinta racon karakutunun reytingi
İ

Bu günün de perşembe günü gibi olacağını düşünüyorum.
Ortalama 3 reyting alıp ve diğer dizileri etkileyemeyeceklerdir..

Racon Total : 3,85
AB : 4,30
ABC1 : 4,55

Kara Kutu : Total 2,88
AB 2,75
ABC1 3,15

O gün kvpde vardi onuda eklersek 18 falan oluyor galiba lo onuda 3 e bolersek 6 çıkıyor ama kaderimin yazıldığı günu ask yenideni izleyen erkeklerde olduğu için bu 3 dizi birbirini yer ve kazanan kyg ile aşk yeniden olur gibi

Racon dizisi tutarsa tutar, yoksa ben Kara Kutu'nun tutacağını sanmıyorum pek.

Ayrintiya girmek istemedim ondan eklemedim. Reklam aralarını cakismalari çıkarırsak 15 civarı oluyor aslında. en fazla 15 ..bunların hepsi ekranda olması mümkün değil uzun suredir en önemli futbol karşılaşması olduğundan tüm erkekler ekrandaydi. 8-10 civarı erkek seyirci olur bunun yaninda 3-4 kadın seyirci ekleyince 3 bolunce 3-4 civarı çıkıyor

kara kutu nun tutması süpriz olur tek tutma ihtimali vadicilerin diziye desteğiyle olur

Hamza tamam iyi hoşda tahmin yap böyle kuru kuru olmuyor total ,ab,abc1 kaç alırlar ?

Ben iki dizinin de kaliteli iş olacağını düşünüyorum. Bol şanslar.