Hande Yener ve Demet Akalın arasında sürekli bir "popun kraliçesi benim" rekabeti söz konusu pek sizce POP'un kraliçesi kim? Sezen Aksu mu, Gülşen mi, Demet Akalın mı, Hande Yener mi, İrem Derici mi veya başka biri mi?
Hani anket nerede, 24294346464 kişiye etiket atıp Sıla için oy toplamamız lazım
Hande Yener ve Demet Akalın arasında sürekli bir "popun kraliçesi benim" rekabeti söz konusu pek sizce POP'un kraliçesi kim? Sezen Aksu mu, Gülşen mi, Demet Akalın mı, Hande Yener mi, İrem Derici mi veya başka biri mi?
Sıla POP'a girer mi ki.Hani anket nerede, 24294346464 kişiye etiket atıp Sıla için oy toplamamız lazım
Sıla POP'a girer mi ki.
İlle her yerden çıkacak mı diye şey ettim.Girer tabi canım pop yani o başka hangi tarz olabilir ki
@Çiğdem- sen yorumla bakayım sen hangisini en çok kötülersen kraliçe odur bence
çok kolay aslında sezen aksu ajda pekkan yıldız tilbe gibi kişileri kenara koyarsak kadınların megastarı sertab erenerdir erkeklerde tarkan olduğu gibiİlle her yerden çıkacak mı diye şey ettim.Burada da bir Sıla rekabeti olmamalı.
Her yerde Mustafa Sandal'ı katmak zorunda mısın ablam. .ssçok kolay aslında sezen aksu ajda pekkan yıldız tilbe gibi kişileri kenara koyarsak kadınların megastarı sertab erenerdir erkeklerde tarkan olduğu gibi@Harunnn60
tabi ben 1.cileri tutmam erkekte mustafa sandal gibi kadınlardada burcu güneş benim gözümde 1 numaradır oda zevk meselesi tabi
Anket olmadığı için sorun olmaz herhalde konuda tartışırsanız bilemiyorum beni ilgilendirmiyor, benim işim rock ile orada da kraliçe belli zatenİlle her yerden çıkacak mı diye şey ettim.Burada da bir Sıla rekabeti olmamalı.
haha olmaz katmazsamHer yerde Mustafa Sandal'ı katmak zorunda mısın ablam. .ss
Off ileri de ki eşin Sıla'dan çok çekecek ya ben ona üzülüyorum.Çok yılansın
Gündelik hayatımda bu kadar adını zikretmiyorum gerekmedikçe ama burda gerekiyorOff ileri de ki eşin Sıla'dan çok çekecek ya ben ona üzülüyorum.(Düşünsene senin gibi bir eş uykusunda Sıla sılaaaa sılaaaaaaaaaa diye sayıklıyor.Cinayet sebebi.
Sezen'in bir sürü POP şarkısı var; Manifesto, Seni Yerler, Yeni Kalanlar, Kaçın Kurası, Onu Alma Beni Al vs şimdi aklıma gelenler.Ben Sılacığımı pop kategorisine yakıştırmıyorum o daha farklı müziğin peşinde
Bu grup içinde Gülşen'i tek geçerim keza Sezen de pop değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?