Sizce neden Türkiye'de bu tür diziler yok ?

msavasman

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
117
Beyler son 1-2 yıldır yabancı dizi izliyorum bunlardan birisi Prison Break ve The Walking Dead
Sizce neden Türkiye'de bu tür kaliteli diziler yok ?

Bu tür diziler çekilemez mi ? Nerden baksan TWD'nin 1 bölümü bizim Türk dizilerinin 10 bölümünün maliyetine denk geliyo
bizim Türk dizilerinde hep aşk meşk

NOT: Uygunsuz yorum yazacaklar sayfadan çıksın
Diğerleriyle sohbet edelim..

Son düzenleme:
Haklısın.Ama Türkiyede zombili diziler pek olmaz.Türk zombi filmi benim bildiğim bir tek Ada
ombilerin Düğünü var.Türkler bilim kurgu sevmiyor.

prison break veya diğer yabancı diziler izlemediklerim vs. Türkiye'de neden bunları yapmıyolar onu anlamıyorum acıkcası her dizi aşk üzerine kurulu Türkiyede
farklı bi yapım yok

yapımcılar kolayını bulmuş uzun süre kaliteli bilim-kurgu polisiye vb. çıkmaz türkiyede

yapımcılar kolayını bulmuş uzun süre kaliteli bilim-kurgu polisiye vb. çıkmaz türkiyede

Alt yazı izlemekten sıkıldım açıkcası şöyle kaliteli bi uyarlama gelse paralara kıysalar kafaları çalıştırsalar ah nerde o günler

Çünkü Türkiye genelde aşk konularını seviyor da ondan bir de daha kolayına kaçıyor yapımcılar.

1.) Türkiye'de hiç kimse yüksek maliyetli bir işe girmeye cesaret edemez.
2.) Şu anda böyle işler yapılsa bile kesinlikle tutmaz.

Alt yazı izlemekten sıkıldım açıkcası şöyle kaliteli bi uyarlama gelse paralara kıysalar kafaları çalıştırsalar ah nerde o günler

önce süre düşmeli onun için zaten senelik bölüm sayımız 2-3 katı en azından süre 60 dk ye ine iyi bişiler çıkar gene
öyle bir şey olursa ilk benzeri çekilmesi gerekn dizi heroes
@OzaN @KayıpSehir

1.) Türkiye'de hiç kimse yüksek maliyetli bir işe girmeye cesaret edemez.
2.) Şu anda böyle işler yapılsa bile kesinlikle tutmaz.

Kesinlikle tutmaz ? hiç izlemiyosun galiba yabancı yapım ? bizim dizilere bin basar bana göre

Olsun biz izleriz ama izleyen sayısı sınırlı kalır bizim milletimiz aşklı, dönem dizileri olsun ki izlesinler, en basitinden Acayip Hikayer diye bi dizi vardı kalktı Muck diye bi dizi vardı kalktı değişik tarzda dizi olunca izlenmiyor maalesef.

muck bizim tarzdı zengin oğlan fakir kıza çevirmişlerdi diziyi

Kesinlikle tutmaz ? hiç izlemiyosun galiba yabancı yapım ? bizim dizilere bin basar bana göre

Onu nereden çıkarttın? Yabancılar tabiiki güzel. Ama Türkiye'de tutmaz diyorum.
Mesela annemi, babamı TWD izlerken hayal bile edemiyorum.

Aslında konuyu açana sormak gerek
Revenge izliyormusun? Belli ki izlemiyorsun.İntikam hakkında da bilgin yok sanırım😕
Prison Break bilim kurgu değil.Onun yerine 20 dakika'yi izledin mi? (şimdi demeyin PB ile 20dk bir mi diye. 2'side hapishanden kaçişi, kafa yordurması anlatıyor bu manada bakın)

Demem o ki bizde zeka gerektiren yapımlar tutmuyor( istesen eğitim düzeyi de istersen seyirci kitlesi yaşlı de) Ne olursa olsun bizim o seviyelere gelmemiz için şimdinin gençleri kendilerini o türdeki dizilere aliştirsin ki bizde olduğunda yabancılık cekmesinler.2023 yılına anca değişir bu tur diziler
Dikkat edin artık türk dizilerine artık level atladılar.

Bu dizileri izleyenler, tv'den değil, internetten izliyorlar. Türkiye'de de tv reytingleri çok daha önemli.

O dram dizilerinden nefret ediyorum arkadaş ya.İki saat bakışmaların olmasını istemiyorum ya, araya br müzik girip herkesin gözlerinin gösterildiği klipler istemiyorum ya, bilim kurgu istiyorum, orjinal senaryo istiyorum, tabuları yıkacak diziler istiyorum ya! Çok şey mi istiyorum sayın forum halkı?

Acayip Hikayeler vardı, izlemiş miydin?