Sizce Mesafeler Aşkı Öldürür mü ?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Sorumuz gayet açık ve net. Örneğin üniversite de bir sevgiliniz var ama farklı mekanların insanlarısınız. Sadece üniversite de birbirinizi 2 yıl yahut 4 yıl göreceksiniz. Peki bundan sonrası için ne düşünürsünüz ? Sizce mesafeler arayı açar mı, yoksa ilişkiden soğumaya mı başlarsınız ? Cevapları bekliyorum.​

"Gözden ırak olan gönülden de ırak olur" sözüne her daim katılırım. :) Yani mesafeler aşkı öldürür bence. :)

Bence mesafeler aşkı öldürmez. Eğer ortada ciddi bir aşk varsa daimidir değiştirmez hiçbir şey. :)

aşkın felsefesine göre hele günümüzde mesafeler aşkı öldürür aşkı kötü bir söz aldatma neden öldürüyor sa mesafede aynı felsefeye göre bitirir

Aramızda Kilometrelerce De Olsa..Yüreğimdeki Sıcaklığı Yeter Bana...Yollara inat Seviyorum...:)

Bence insandan insana göre değişir. :) Daha doğrusu aşktan aşka göre.

Mesafeler kiminin aşkını öldürür kiminin öldürmez. Eğer mesafeler bütün aşkları öldürmezse sevdiğini kaybeden insan ömür boyu başkasına bakmazdı bir daha. Kalbinde o vardır.

Ama bazı aşklar vardır mesafeler öldürmez. Onu kaybetmesine rağmen hala sevmeye devam ederler.

Kısa süreli ayrılıklar yani özlemler aşkı tazeler. :)

Eger arada ki ask gercekse araya ne kadar zaman ne kadar mesafe girerse girsin oldurmez ama eger sahteyse zaten cok fazla uzun surmez

Aşk-ı ölen için için mesafelerin önemi yoktur!!! Mesafeler sadece bir tür sığınaktır..ayrılırsın ve sadece aramızda mesafe vardı dersin😡😡

Tatmadığım duygular hakkında yorum yapmam ne kadar objektif olur bilemem ama öldürür demek daha anlamlı geldi bana.

Farklı hayatlar Yeni insanlar ve kesinlikle yeni aşklar demek.
Hayır öldürmez diyenleride ben biraz hayalperest buluyorum.:(

Son düzenleme: