Sizce Meryem Uzerli Döner mi?

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,186
Puanı
1,060
Bildiğiniz gibi Muhtesem Yüzyılın Hürremi Meryem Uzerli Almanyaya gitti.Yapımcısınin telefonlarına çıkmayan ve telefonunu babasına veren, tükenmislik sendromuna yakalanan Meryem Uzerli sizce geri gelir mi?

Yarı yolda bırakacağını düşünmüyorum. Döner, dönmeli. :)

Fanların çoğu Meryemin gitmediğini düşünüyor..Bence gittiyse bile geri dönecektir.

Giden gidebiliyorsa, dönebilirde. Herkes suan diziye odaklanmis ama hic kimse onun sagligini düsünmüyor. Sezonu kurtaralim gerisi kolay gibi düsünmek ne kadar dogru bilemiyorum. Orada tükenmislik sendromu yasayan bir INSAN var sonucta. 'Herseyin basi saglik' demesini biliyoruz ama is dizilere geldi mi niye böyle düsünemiyoruz?

Sagligina kavussun önce diyorum. Dizi, okul, is yeri vs. bunlar insan sagligindan önemli degil. Yeni Hürrem mi yok? Aynisi olmaz, farklisi olur. Ben Ozan olabilirmiyim, yada Ozan ben olabilir mi? olamaz.

Takmayin bu kadar.

Giden gidebiliyorsa, dönebilirde. Herkes suan diziye odaklanmis ama hic kimse onun sagligini düsünmüyor. Sezonu kurtaralim gerisi kolay gibi düsünmek ne kadar dogru bilemiyorum. Orada tükenmislik sendromu yasayan bir INSAN var sonucta. 'Herseyin basi saglik' demesini biliyoruz ama is dizilere geldi mi niye böyle düsünemiyoruz?

Sagligina kavussun önce diyorum. Dizi, okul, is yeri vs. bunlar insan sagligindan önemli degil. Yeni Hürrem mi yok? Aynisi olmaz, farklisi olur. Ben Ozan olabilirmiyim, yada Ozan ben olabilir mi? olamaz.

Takmayin bu kadar.
sen ozan olsan bir numaralı tükenmişlik sendromu hastası olursun :F