Sizce Kayıp Şehir ve Umutsuz Ev Kadınları'nın Durumu Ne Olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,376
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
İntikam'ın başlamasıyla birlikte Kanal D'de planlar bir kez daha değişti. Belki resmi sonuçlar gelmedi ama İntikam'ın Kayıp Şehir'den daha yüksek oranlar alacağını kestirmek güç değil. Büyük ihtimalle İntikam Perşembe günleri özetli bir şekilde ve en azından 22.45'e kadar yayınlanacak.

Bu durumda ise Kayıp Şehir'in Perşembe günü devam etmesi çok düşük ihtimal haline gelecek. Peki sizce Kayıp Şehir ve henüz durumu belirli olmayan Umutsuz Ev Kadınları ne olur? Yeni gününde totalde beklentilerin epey uzağında kalan Yalan Dünya yer değiştirir mi? Yani Kanal D'nin yayın akışındaki son durum nasıl olur?

Bence Kayıp Şehir pazartesi 20 de yalan dunya 22 de yayınlanmalı.Umutsuzlar cuma günü arka sokakların arkasından yayınlanabilir.

Bence Kayıp Şehir pazartesi 20 de yalan dunya 22 de yayınlanmalı.Umutsuzlar cuma günü arka sokakların arkasından yayınlanabilir.

Tamamiyle katılıyorum. Bence de olması gereken bu. :)

Yalnız belki Umutsuz Salı PT2 olabilir. Derviş Garip Cuma PT2'ye gelebilir eğer yakın gelecekte gelecekse. :)

Arka Sokaklar kısa özetli başlayıp, Yalan Dünya Cuma 22.30 gibi başlamalı. Tatile denk geliyor rahatça izlenilebilir... Pazartesi 20.00 Kayıp Şehir 22.00 Umutsuz Ev Kadınları olabilir. Çarşamba 2.kuşağa Merhamet gelir.

Arka Sokaklar kısa özetli başlayıp, Yalan Dünya Cuma 22.30 gibi başlamalı. Tatile denk geliyor rahatça izlenilebilir... Pazartesi 20.00 Kayıp Şehir 22.00 Umutsuz Ev Kadınları olabilir. Çarşamba 2.kuşağa Merhamet gelir.

Derviş Garip dizisi de var :)

Derviş Garip dizisi de var :)
Bence ertelesinler. Bu kadar bol dizi yapmak iyiye işaret değil. Bknz: Star tv geçen sezon kaç küsür dizi yaptı tutturamadı ve hepsi bir bir kaldırıldı. Bu sezon başlayacaksa eğer Ben Bilmem Eşim Bilir'e 2 gün fazla, onu tek güne indirip Cumartesiye Derviş'i alılar. Mantıkken böyle olması gerekir şahsen. :X

Bence ertelesinler. Bu kadar bol dizi yapmak iyiye işaret değil. Bknz: Star tv geçen sezon kaç küsür dizi yaptı tutturamadı ve hepsi bir bir kaldırıldı. Bu sezon başlayacaksa eğer Ben Bilmem Eşim Bilir'e 2 gün fazla, onu tek güne indirip Cumartesiye Derviş'i alılar. Mantıkken böyle olması gerekir şahsen. :X

Ben Bilmem Eşim Bilir tek güne inmez. Derviş Garip PT2 dizisi olur zaten. :)

Bence olmasi gereken kayip sehir pazartesi pt-1'e , yalan dunya pt-2'ye konmali.. Umutsuz ev kadinlari final yapmali.. Bu saatten sonra toparlanamaz.

Gülse Birsel'in komedisi 22'ye gelmez...Pazartesi 20 Yalan Dunya 22 Kayp verilir...2'side d yapım...Birbirlerini destekler mantiğinda gidersek..Kimbilir Kayp OBGZ'nin ardından bile yayınlanır...

Gülse Birsel'in komedisi 22'ye gelmez...Pazartesi 20 Yalan Dunya 22 Kayp verilir...2'side d yapım...Birbirlerini destekler mantiğinda gidersek..Kimbilir Kayp OBGZ'nin ardından bile yayınlanır...

Gülse Birsel'in kitlesi için 22 aslında daha uygun bir saat. Fakat tabi hafta içi 00.30'lara kadar sürmesi pek hoş olmaz. :)